Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Seinäjoen Kaverikoirat

Seinäjoen kaverikoira aksu

Aksu

Cockerspanieli, uros

Syntynyt 2015

Ohjaaja Minna K.

Aksu on ihanan eloisa luppatampio, hyväntahtoinen ja lempeä jäärä. Rakastettava ja rakastava tapaus, joka liikuttaa monella tavalla. Aksu harrastaa myös agilitya.

Albus 

Englanninspringerspanieli uros

Syntynyt 2021

Ohjaaja Riikka M

Albus on halittava ja siliteltävä luppakorva useimmiten pistäen maaten. Albus asuu lapsiperheessä ja nauttiikin lasten huomiosta kovasti. Albuksen lempipuuhaa ovat pitkät metsälenkit, ojissa kulkeminen, nuuskuttelu ja uiminen. Nimensä Albus on saanut Harry Potter-kirjojen velhokoulun rehtorilta.

Alma

Portugalinvesikoira, narttu

Syntynyt 2020

Ohjaaja Jenni N

 

Alma osallistuu kaikkeen toimintaan suurella innolla ja on kaikkien kaveri. Alma harrastaa pitkiä metsälenkkejä ja kaikista parasta sen mielestä on noutaa palloa tai frisbeetä. Alma rakastaa rapsutuksia ja erityisesti lapset ovat Alman mielestä kivoja.

Armas

Baijerinvuoristovihikoira uros

Syntynyt 2018

Ohjaaja Hans B

 

Armas on varauksellinen, mutta avoin kun on ensin tutustunut ihmisiin ja toisiin koiriin. Tulee hyvin toimeen koirien ja kissojen kanssa. Ihmisistä tykkää valtavasti, haluaisi koko ajan tulla syliin. Armas on kotilaumassa urosten johtaja ja tulee hyvin toimeen kaikkien laumassa olevien urosten kanssa.

Armasta käytetään SRVA-tilanteissa loukkaantuneen eläimen jäljestämisessä

Arja

berninpaimenkoira, narttu

Syntynyt 2021 

Ohjaaja Maija K

Arja rakastaa aivan kaikkia ihmisiä ja parasta onkin ihmisen antama jakamaton huomio. Arja harrastaa myös tokoa, noseworkia ja vesipelastusta.  Metsälenkit kuuluvat päivittäiseen ohjelmaan ja metsässä Arja on hurjan kiinnostunut kaikenlaisten eläinten jäljistä.

Bruno

Kultainennoutaja, uros
 
Syntynyt 2013
 
Ohjaaja Merle L

Candy

Grand basset griffon vendéen, narttu

syntynyt 2017

Ohjaaja Henna N

Iloinen ja reipas sohvanvaltaaja, joka lähtee aina ilolla mukaan toimintaan. Candy harrastaa näyttelyitä ja rakastaa herkkuja.

Seinäjoen Kaverikoira Daisy

Daisy

Chihuahua, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Petriina L.

Daisy on mukavuudenhaluinen pieni koira, jolla on suuri sydän. Kaverikoiratoiminnan lisäksi Daisy harrastaa agilityä omaan verkkaiseen tahtiinsa ja nautiskelee elämästä sylissä siliteltävänä. Rakastaa huomiota ja on perso herkuille. 

Seinäjoen Kaverikoira Dino

Dino

Staffordshirenbullterrieri, uros

Syntynyt 2015

Ohjaaja Ulla P.

Dino on utelias ja innokas kaikkien kaveri. Dino rakastaa kelliä rapsuteltavana ja nauttii erityisesti pyllyrapsutuksista. Vastalahjaksi rapsutuksista Dino saattaa intoutua pusuttelemaan. Vapaa-ajallaan Dino heittäytyy joko sohvaperunaksi tai vauhdikkaaksi kiitokinkuksi.

Seinäjoen kaverikoira Ellu

Ellu

Jämntlanninpystykorva, narttu

Syntynyt 2012

Ohjaaja Hans B.

Ellu on käyttövalio hirvikoira, jota  käytetään myös karhun ja villisian metsästyksessä. Ellu toimii myös SRVA toiminnassa loukkaantuneen villieläimen jäljestyksessä ja pysäyttämisessä, Ellu on luonteeltaan erittäin kiltti ja tulee toimeen kaikenlaisissa tilanteissa, ja muitten koirien ja kissojen kanssa.

Elsa

Valkoinen länsiylämaanterrieri, narttu

Syntynyt 2017

Ohjaaja Tanja M-I

 

Elsa on sydämellinen wesseli. Se nauttii masun rapsuttelusta ja kellahtaa heti katolleen ihmisen kohdatessaan. Jos namia tarjolla, tekee sarjana kaikki osaamansa temput. Inhoaa sadepukua ja kottikärryjä.

Seinäjoen kaverikoira Emma

Emma

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2012

Ohjaaja Katariina K.

Emma on tasaisen rauhallinen ja rapsutuksia rakastava koiruus. Vapaa-ajalla Emma toimii moniharrastajana muun muassa palveluskoiralajeissa ja agilityssä. Emma on nöyrä ja sydämen vievä kaveri.

Seinäjoen kaverikoira Enska

Enska

Englanninspringerspanieli, uros

Syntynyt 2016

Ohjaaja Tarja K.

Enska on rauhallinen enkkusprinkku uros. Harrastetaan näyttelyitä ja lenkkeilyä. Taipumuskoe on suoritettu ja yksi serti on plakkarissa. Laumaan kuuluu myös toinen pari vuotta vanhempi enkkusprinkku Osku.

Fani

Cavalier kingcharlesinspanieli, narttu

Syntynyt 2018

Ohjaaja Merja P

Fani on iloinen ja ystävällinen kaveri, joka rakastaa aivan kaikkia ihmisiä. Rauhallisissa kohtaamisissa hän on parhaimmillaan ja hehkuu saamastaan huomiosta. Fani on tulvillaan luottamusta ja rakkautta. 

Kotona ihan parasta on vatsarapsut omistajan sylissä. Lempi paikka on sohvan selkänojalla tai jossain missä on mahdollisimman pehmeää.

Seinäjoen kaverikoira Frida

Frida

Coton de Tulear, narttu

Syntynyt 2015

Ohjaaja Päivi K.

Frida on reipas, leikkisä ja sosiaalinen pieni koira-neiti. Frida on rakastava ja rakastettava energiapakkaus. Fridan lempi puuhia ovat palloleikit ja pitkät metsälenkit. Frida on aina valmis toimintaan mutta osaa myös rauhoittua rapsuteltavaksi. Vaihtarina rapsutuksesta Fridalta saattaa saada suukon.

Seinäjoen kaverikoira Frigi

Frigi

Islanninlammaskoira, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Heidi H.

Hugo

Japaninpystykorva, uros
Synt 2020
Ohjaaja Birgit T
 
Hugo on kirjaimellisesti kaikkien kaveri, ihmisten ja toisten koirien. Hugo on hyvin sosiaalinen ja avoin luonteeltaan. Hän rakastaa touhuamista ja tekemistä.

Ilona

Griffon bruxellois, narttu

Syntynyt 2017

Ohjaaja Sanna P.

Ilona on reipas ja nimensä mukaisesti iloinen touhottaja. Ilona rakastaa ihmisiä ja lähestyy myös sillä asenteella kaikkia. Ilonalla on kotona koirakaveri, joka myös välillä innostuu leikkiin, vaikka vanhempi oman arvonsa tunteva koirarouva jo onkin. Ilonan toinen suuri rakkaus on ruoka ja anova katse antaa ymmärtää, että hänelle kuuluu jokaisen syömisistä vähintään puolet:)

Ilona harrastaa näyttelyitä niin kotimassa kuin ulkomailla ja onkin heti kaksi vuotta täytettyään saanut Suomen muotovalion tittelin. Ilona on kaikin puolin söpö, kiltti ja mitä ihanin reilu neljä kiloa painava pikkukoira.

Into

Kultainennoutaja, uros

Syntynyt 2015

Ohjaaja Tiia K

Into on hellyydenkipeä, kaikkien kaveri ja rapsutuksia kaipaava hömppä. Intolla on enemmän pehmoleluja kuin perheeseen kuuluvilla ihmislapsilla, koska kantaminen on ihan parasta. Harrastuksiin kuuluukin metsästys, jossa noutamista saa tehdä työkseen. Mutta aina kun on mahdollista, hän ottaa rennosti.

Iiro

Schipperke, uros

Syntynyt 2018

Ohjaaja Riikka K.

Iiro on iloinen ja lempeä tuumailija. Iiro tykkää istuskella ja ihmetellä maailman menoa. Lelut ovat lähellä Iiron sydäntä. Kotona Iirolla on 3 koiraa kaverina. Tykkäämme lenkkeillä luonnossa. 

Isla

Sileäkarvainen collie, narttu

Syntynyt 2014

Ohjaaja Sari H.

Isla on iloinen ja ystävällinen collietyttö. Perheeseen kuuluu myös kaksi espanjanvesikoiraa.

Seinäjoen kaverikoira Jonne Aaron

Jonne Aaron

Yorkshirenterrieri, uros

Syntynyt 2014

Ohjaaja Eeva O.

Pikku-ukko Jonne Aaron, tai Jojo, on parikiloinen äärettömän helläsydäminen yorkkipoika, joka rakastaa kaikkia koiria kokoon katsomatta. Ihmisiltä Jojo kerjää huomiota innoissaan kujertaen ja pieni pää täristen. Usein poika heittäytyy selälleen tai painaa pään maahan ja perä pystyssä odottaa silityksiä. Kotona Jojolla kaverina on cairnmamma Leona.

Judo

Amerilkanakita, uros

Syntynyt 2013

Ohjaaja Janna L

 

Judo on lempeä jätti, joka ei aina muista olevansa jätti. Vanhuus ei ole Judoa viisastuttanut, hän on pysynyt ikuisena pentuna näin pappa ikäisenäkin 

Jufi

Labradorinnoutaja, narttu
Syntynyt 2015
Ohjaaja Hanna H
 
Jufi on herkkä, reipas ja energinen koira, joka haluaa tutustua kaikkiin ja kaikkeen. Elämässä neidillä ykkösenä on ehdottomasti ruoka, jonka jälkeen tavaroiden kanniskelu ja metsälenkit. Hän nauttii suunnattomasti myös rapsutuksista — mieluiten selällään.

Kyllikki

Bordercollie narttu

Syntynyt 2020

Ohjaaja Tarja K

Kyllikki on vilkas ja hellyydenkipeä koiraneiti, joka rakastaa olla ihmisen kyljessä kiinni. Kyllikki harrastaa myös agilityä ja tykkää metsälenkkien lisäksi loputtomasta pallojen heittelystä.

Lempi

Suomenlapinkoira, narttu

Syntynyt 2019

Ohjaaja Maria V

 

Lempi on lempeä ja kiltti kaveri, joka haluaa olla ihmisille mieliksi. Se tykkää rapsutuksista ja viihtyy mainiosti lasten seurassa. Lempi nauttii myös metsälenkeistä ja lampaiden paimentamisesta. 

Seinäjoen kaverikoira Lily

Lily

Cockerspanieli, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Tuija H.

Lily on rauhallinen ja kiltti kuukkeri tyttö. Kotioloissa leikkisä pusuttelija ja osallistuu mielenkiinnolla ja suurella innolla kaikkiin töihin. Saunominen ja agility kuuluvat Lilyn harrastuksiin.

Seinäjoen kaverikoira Martta

Martta

Sileäkarvainen collie, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Emmi I.

Martta on reipas, iloinen ja ihmisystävällinen koira, joka tykkää pitkistä metsälenkeistä. Energinen nuori koira, joka osaa myös hyvin rauhoittua rapsutuksille. Metsälenkkien ja kaverikoiratoiminnan lisäksi Martta harrastaa aktiivisesti agilityä. Kotoa laumasta löytyy kaksi kissakaveria, joiden kanssa on mukava käpertyä samalle pedille nukkumaan.

Mimi

Chihuahua, narttu

Syntynyt 2020

Ohjaaja Henna H.

Mimi on suloinen pieni koira, joka rakastaa ihmisiä ja paijausta. Joskus se nukahtaa syliin, kun kuulee hiljaista puhetta tai saa lempeää silittelyä osakseen. Mimi viihtyy parhaiten huomion keskipisteenä, ja osaa ottaa yleisönsä hiljaisella charmillaan. Kotona Mimillä on kaverina pienempi Lola, jota Mimi yrittää opettaa tavoille, hienostuneen koiran lailla.

Motja

Venäjänvinttikoira, narttu

Syntynyt 2020

Ohjaaja Niina M.

 

Rauhallinen aristokraatti, joka kuitenkin peppurapsujen innoittamana kampeaa syliin istumaan. Motja on myös vaativa huomion suhteen ja pitkällä nenällään nostaa käden päänsä päälle lisärapsujen toivossa.

Kesällä harrastuksiinsa kuuluu vesistöissä istuskelu ja talvella hankisukellus.

Muska

Karjalankarhukoira, narttu

Syntynyt 2016

ohjaaja Pirjo N. 

 

Muskasta ei tullut metsäkoiraa, joten on nyt kotikoirana. Muska on rauhallinen, kaikkien kanssa toimeentuleva koira. Muska rakastaa herkkuja, lenkkeilyä ja autoilua. Kotona on kaverina lisäksi kissa ja jämpti. 

Nella

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Roosa U.

Nella on iloinen nuori koira, joka nauttii kaikesta yhteisestä tekemisestä. Nella rakastaa kaikkia ihmisiä. Varsinkin lapset ja vanhukset ovat Nellan mielestä ihania, ja se lähestyykin heitä rauhallisesti häntä heiluen.

Nelli

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Tiina M.

Nelli on rauhallinen, jo 1-vuotistarkastuksessa eläinlääkärin mummokoiraksi kutsuma neiti. Nelli kyllä viihtyy sohvalla loikoilemassa mielellään jonkun oman perheen jäsenen kainalossa, mutta tarvittaessa virtaa löytyy riehumiseenkin, vaikka metsässä tai Nellin "paratiisissa", mökillä meren rannalla.

Onni

Valkoinen länsiylämaanterrieri, uros

Syntynyt 2016
Ohjaaja Maria K.
 
Onni on iloinen ja sosiaalinen pikkuterrieri, joka tapaa mielellään uusi ihmisiä. Perusluonteeltaan Onni on rauhallinen eikä hätkähdä pienestä. Onni pitää rapsutuksista ja palkkioksi saattaa nuolla rapsuttelijan kättä. Onni rakastaa saunomista, uimista, lunta ja tietysti herkkuja.

Onni

Petit brabancon, uros

Syntynyt 2020

Ohjaaja Pirjo T

Onni on iloinen energiaa pursuava sosiaalinen pieni koira. Onni juoksee innokkaasti pallon perässä, tekee pitkiä kävelylenkkejä erityisesti metsässä, käy leikkimässä koirapuistossa toisten koirien kanssa ja harrastaa koiranäyttelyitä. Onni on kova poika suukottelemaan, sekä tykkää olla sylissä rapsuteltava ja halattavana.

Seinäjoen kaverikoira Oona

Oona

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2014

Ohjaaja Pauliina K.

Olen iloinen nuusku, joka haluaa hellittäväksi koko ajan ja nauttii huomionosoituksista, rapsuttelusta ja kaikenlaisesta mukavasta tekemisestä. Luonteeltani olen rauhallinen lempeä ja silti innokas kaikkea uutta touhuamaan.

Otto

Chow chow, uros       

Syntynyt 2016

Ohjaaja Sirpa R

Otto on ystävällinen, paksuturkkinen koira, jota kiinnostavat ihmiset ja toiset koirat. Lenkkeily ja varsinkin metsälenkit on Oton lempipuuhaa. Näyttelyssä käydään silloin tällöin. FMV-titteli kaulassa.  

Petrus

Bedlingtoninterrieri, uros

Syntynyt 2018

Ohjaaja Eeva O

 
Bedupoika Petrus on iloisen ystävällinen koiruus, joka rakastaa ihmisiä ja läheisyyttä.
Kissamaisesti kiehnää jalkoja vasten, mutta parasta ikinä on olla rauhassa ihan vieressä tai vaikka sylissä, ja tuijottaa syvälle silmiin.
Luottavaisesti lähtisi jokaisen mukavan rapsuttelijan mukaan.

Piiku

Ranskanbulldoggi, narttu
Syntynyt 2016
Ohjaaja Carita K
 
Piiku rakkauspakkaus on väsymätön suukottelija ja toisinaan se kiipeäkin syliin sohvalla, kuin pikkulapsi saadakseen huomiota. Rapsutukset, halaukset ja suukot ovatkin maailmassa aivan parasta, tuumaa Piiku, siis aivan heti ruuan ja poronsarvien jälkeen ;)
 
 

Prinsessa

Huskymix, narttu
Syntynyt 2013
Ohjaajat Julia ja Maria M.
 
Prinsessa on iloinen ja energinen kaveri, joka rakastaa juoksemista ja herkkuja. Prinsessa on kova touhuamaan kaikenlaista, ja tykkää mm. rally-tokosta.
Prinsessa on kotoisin Lapista ja entisessä elämässään tehnyt jo yhden työuran vetovaljakon johtajakoirana huskysafarilla.
Prinsessa toimii myös lukukoirana. Hän on kaverikoirana toimivan Tananan sisko samasta pentueesta.

Pätkä

Kääpiöpinseri, uros

Syntynyt 2016

Ohjaaja Heli R

Pätkä on aktiivinen ja höpsö pieni koira, joka tykkää ihmisistä ja muista koirista.

Kaverikoirailun lisäksi Pätkä harrastaa aktiivisesti agilityä, näyttelyitä ja rally-tokoa ja on aina valmis hommiin! Pätkällä ei ole huonoja päiviä vaan se on aina iloinen ja heiluttaa häntää!

Pötkö

Pitbull, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Marika H

Pötkö on hellyyttä ja läheisyyttä rakastava, äärimmäisen ihmisrakas pitbull-tyttö. Pötkö kaivautuu kotona kainaloon niin usein kuin mahdollista, eikä saa hellyydestä tarpeekseen. Pötkö pitää siitä, että hänellä on joku tehtävä ja vaikka ei aina ymmärtäisi mistä on kyse, niin lähtee mielellään mukaan kaikenlaiseen tekemiseen.

Pötkö on pikkuisen höntti, mutta varustettu maailman suurimmalla sydämellä.

Reino

Kultainennoutaja, uros

Syntynyt 2018

Ohjaaja Roosa U

Reino on kiltti, iloinen ja reipas koira. Sen elämänasenne on ihailtavaa sen suhteen, että Reino jakaa rakkauttaan kaikille ihmisille tasavertaisesti, tuomitsematta kenenkään elämäntilannetta tai taustoja.

Remu

 
Kultainennoutaja, uros
 
Syntynyt 2020
 
Ohjaaja Tiia P. 
 
Remu on innokas, iloinen ja aina valmiina kaikkiin yhteisiin puuhiin. Rakastaa ihmisiä ja muita eläimiä ja nauttii rapsutuksista. Remun kanssa liikutaan paljon luonnossa ja harrastetaan monia lajeja, mm. Rallytokoa. 

Rento

Siperianhusky, uros

Syntynyt 2013

Ohjaaja Hanna T

Rento on hyvin nimensä mukainen, koira, joka ei turhia stressaa. "Päätyössään" vetokoirana Rento on valjakon luotettava johtaja. Vapaalla Rento nauttii rapsutuksista, unohtaa välillä ison kokonsa ja änkeää syliin halimaan.

Rosie

Petit basset griffon vendeen, narttu
Syntynyt 2020
Ohjaaja Hanna R.
 
Rosie Ruusunen on aina iloinen,reipas ja ystävällinen. Rakastaa pitkiä metsälenkkejä, uusia luontopolkuja ja tietenkin rapsutuksia ja haleja.

Ruska

X-rotu, narttu

Syntynyt 2019

Ohjaaja Kati H.

Ruska on sosiaalinen ja ystävällinen keskikokoinen koira, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Ruska on rauhallinen, pitää huomiosta ja viihtyy ihmisten ympärillä.

Vapaa-ajan Ruska viettää vieressä makoillen, lenkkeillen, sekä maatilalla muita eläimiä paimentaen. Ruska on mukana lähes kaikkialla, ja rakastaakin autossa matkustamista.

Stella

Coton de tulear, narttu

Syntynyt 2017

Ohjaaja Päivi K

Stella on söpö pieni ystävällinen koira

Tahvo

Karkeakarvainenmäyräkoira, uros

Syntynyt 2012

Ohjaaja Riina K.

Tahvo on alootteleva kaverikoirailija. Kotona Tahvo rentoutuu soffalla makoillen ja herkkuja nauttien. Jos hän ei saa tarpeeksi huomiota, hakee hän eteisestä kenkiä, saapaha ainaki porukan ylös soffalta.

Taisto

Apinapinseri, uros

Syntynyt 2017

Ohjaaja Anu W

Taisto on pieni ystävä suurella sydämellä. Hän rakastaa rapsutuksia ja ottaa saamastaan huomiosta kaiken irti. Taisto on hassun näköinen ja muistuttaa pientä apinaa, toisinaan myös luonteeltaan. Kotona Taistolla on koirakavereita ja vaikka on porukan nuorin, Taisto on omasta mielestään lauman pomo :)

Tanana

Huskymix, narttu
Syntynyt 2013
Ohjaajat Julia ja Maria M.
 
Tanana on oman arvonsa tunteva mamman mussukka, joka rakastaa juosta ja leikkiä. Tanana harrastaa monenlaista, mutta tykkää erityisen paljon rally-tokosta ja etsintäleikeistä.
Tanana on kotoisin huskysafarilta Lapista, mutta nauttii nykyisin arjestaan sisäkoirana omalla pedillä lelujensa kanssa. Tanana on kaveri- ja lukukoirana toimivan Prinsessan sisko samasta pentueesta.

Tuuli

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2010

Ohjaaja Sirpa P.


Tuuli on jo mummoikään ehtinyt pirteä veteraani, joka nykyään jättää turhan hössöttämisen nuoremmilleen. Eläkkeelle hän ei kuitenkaan ole suostunut vielä jäämään, vaan harrastaa kaverikoirailun lisäksi edelleen aktiivisesti mm. rallytokoa & herkkujen palvontaa.

Seinäjoen kaverikoira Touho

Touho

Barbet, uros

Syntynyt 2014

Ohjaaja Emmi S

Ulla

Ranskanbulldoggi, narttu
Syntynyt 2014
Ohjaaja Carita K
 
Ulla on oman arvonsa tunteva perheemme ja lauman "tänttähäärä" päällikkö, jolla tuntuu välillä olevan ainakin kahdeksan jalkaa mahan alla, kun innostuneena steppaa menemään ympäriinsä. Joskus onkin enemmän vauhtia kuin järkeä touhuissa, mutta takuuvarmaa on, että Ullabullan kohdatessa on ihmisillä hymy herkässä.

Usva

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2014

Ohjaaja Sirpa P.


Usva on iloinen, ystävällinen ja loputtoman hellyydenkipeä kaikkien kaveri, joka menee vaikka solmuun rapsutuksien toivossa. Parasta maailmassa, heti herkkujen ja rapsutusten jälkeen, on uiminen ja treenaaminen (koska silloin saa masun täydeltä palkaksi herkkuja). Usvan harrastuksiin kuuluu mm. toko, rallytoko, noutaminen sekä sohvalla selällään pötköttäminen.

Veera

Mäyräkoira, narttu
 
Syntynyt 2019
 
Ohjaaja: Marjut K.
 
Veera on rauhaa rakastava pikku-tyttönen, jolle käy kaikki. Veera harrastaa lenkkeilyn lisäksi jäljestystä ja luolajuttuja. Kotioloissa Veera nauttii lämpöisen peiton alla makoilusta, mutta kun ulos mennään, niin ei sateinenkaan keli haittaa. Veera tykkää rapsutteluista sekä silittelystä ja kiitoksena niistä saat todennäköisesti pienen pusun.