Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Seinäjoen Kaverikoirat

Seinäjoen kaverikoira aksu

Aksu

Cockerspanieli, uros

Syntynyt 2015

Ohjaaja Minna K.

Aksu on ihanan eloisa luppatampio, hyväntahtoinen ja lempeä jäärä. Rakastettava ja rakastava tapaus, joka liikuttaa monella tavalla. Aksu harrastaa myös agilitya.

Seinäjoen kaverikoira Ceri

Ceri

Australianpaimenkoira, narttu

Syntynyt 2008

Ohjaaja Noora E.

Ceri on perusluonteeltaan iloinen ja utelias. Ceri rakastaa rapsutuksia yli kaiken, erityisesti vatsan silittelyä. Pusunkin saattaa kiitokseksi rapsuttajalle moiskauttaa. Rakastaa kaikkia ihmisiä ja tervehtii innokkaasti niin tuttuja kuin tuntemattomiakin.

Seinäjoen Kaverikoira Cia

Cia

Ranskanbulldoggi, Narttu

Syntynyt 2015

Ohjaaja Elisa R.

Cia on hemmottelua ja hellyyttä rakastava ranskanbulldoggi. Kotinsa kiistaton kuningatar ei jää paitsi huomiosta, jos se on hänestä itsestään kiinni. Sosiaalisena ja ystävällisenä koirana Cia tulee toimeen kaikkien kanssa vauvasta vaariin. Rapsutusten lisäksi Cia rakastaa ulkoilua, talvisin lumihiutaleiden saalistusta sekä herkkuja.

Seinäjoen Kaverikoira Daisy

Daisy

Chihuahua, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Petriina L.

Daisy on mukavuudenhaluinen pieni koira, jolla on suuri sydän. Kaverikoiratoiminnan lisäksi Daisy harrastaa agilityä omaan verkkaiseen tahtiinsa ja nautiskelee elämästä sylissä siliteltävänä. Rakastaa huomiota ja on perso herkuille. 

Seinäjoen Kaverikoira Dino

Dino

Staffordshirenbullterrieri, uros

Syntynyt 2015

Ohjaaja Ulla P.

Dino on utelias ja innokas kaikkien kaveri. Dino rakastaa kelliä rapsuteltavana ja nauttii erityisesti pyllyrapsutuksista. Vastalahjaksi rapsutuksista Dino saattaa intoutua pusuttelemaan. Vapaa-ajallaan Dino heittäytyy joko sohvaperunaksi tai vauhdikkaaksi kiitokinkuksi.

Seinäjoen kaverikoira Elli

Elli

Borderterrieri, narttu

Syntynyt 2011

Ohjaaja Sirpa I.

Elli on iloinen ja ihmisrakas koira, joka sopeutuu hyvin kanssaeläjiensä rytmiin. Elli pitää saunomisesta, ruisleivästä ja takkatulen loimusta.

Seinäjoen kaverikoira Ellu

Ellu

Jämntlanninpystykorva, narttu

Syntynyt 2012

Ohjaaja Hans B.

Ellu on käyttövalio hirvikoira, jota  käytetään myös karhun ja villisian metsästyksessä. Ellu toimii myös SRVA toiminnassa loukkaantuneen villieläimen jäljestyksessä ja pysäyttämisessä, Ellu on luonteeltaan erittäin kiltti ja tulee toimeen kaikenlaisissa tilanteissa, ja muitten koirien ja kissojen kanssa.

Seinäjoen kaverikoira Emma

Emma

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2012

Ohjaaja Katariina K.

Emma on tasaisen rauhallinen ja rapsutuksia rakastava koiruus. Vapaa-ajalla Emma toimii moniharrastajana muun muassa palveluskoiralajeissa ja agilityssä. Emma on nöyrä ja sydämen vievä kaveri.

Seinäjoen kaverikoira Enska

Enska

Englanninspringerspanieli, uros

Syntynyt 2016

Ohjaaja Tarja K.

Enska on rauhallinen enkkusprinkku uros. Harrastetaan näyttelyitä ja lenkkeilyä. Taipumuskoe on suoritettu ja yksi serti on plakkarissa. Laumaan kuuluu myös toinen pari vuotta vanhempi enkkusprinkku Osku.

Seinäjoen kaverikoira Eppu

Eppu

Cavalier kingcharlesinspanieli, uros

Syntynyt 2014

Ohjaaja Maija H.

Eppu on iloinen ja suloinen hännänheiluttaja, joka on aina valmis uusiin seikkailuihin ja on suurella innolla mukana kaikissa ihmisten puuhissa. Eppu on tottunut lapsiperheen vauhdikkaaseen menoon ja rakastaa kaikenlaisten ihmisten huomiota ja rapsutuksia.

Seinäjoen kaverikoira Frida

Frida

Coton de Tulear, narttu

Syntynyt 2015

Ohjaaja Päivi K.

Frida on reipas, leikkisä ja sosiaalinen pieni koira-neiti. Frida on rakastava ja rakastettava energiapakkaus. Fridan lempi puuhia ovat palloleikit ja pitkät metsälenkit. Frida on aina valmis toimintaan mutta osaa myös rauhoittua rapsuteltavaksi. Vaihtarina rapsutuksesta Fridalta saattaa saada suukon.

Seinäjoen kaverikoira Frigi

Frigi

Islanninlammaskoira, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Heidi H.

Seinäjoen kaverikoira Fumi

Fumi

Amerikanakita, narttu

Syntynyt 2011

Ohjaaja Janna L.

Fumi on rauhaa ja ruokaa rakastava, "vanhana syntynyt" neitikoira. Fumi on vieraskorea, mutta rakastaa kaikkia ihmisiä hyvin hillitysti ja hallitusti, eihän kaikille nyt voi näyttäytyä ihan hölmönä. Fumi on mukavasti menestynyt näyttelykoira, parin maan valio ja veteraanikehät suunnitelmissa.

Seinäjoen kaverikoira Hilla

Hilla

Schapendoes, narttu

Syntynyt 2010

Ohjaaja Mari P.

Hilla on kuin nallekarhu sekä ulkonäöltään että luonteeltaan. Koska Hillalla on paljon karvaa, kuulemme usein kysymyksen: "Näkeekö se mitään?". Kyllä se näkee, varsinkin jos on jotain ruokaan liittyvää nähtävää. Hillan pääharrastuksena ovat olleet koiranäyttelyt, joista on mukavasti titteleitäkin kertynyt. Hilla on aloittanut myös agilityn, ja kivaa tuntuu olevan. Hilla tykkää kun se pääsee metsään tai pelloille juoksemaan Essin ja Mintun kanssa.

Seinäjoen kaverikoira Iita

Iita

Buhund, narttu

Syntynyt 2008

Ohjaaja Tarja P.

Iita on toinen kaverikoirani ja kulkee vanhemman koiran arvokkuudella vierailupaikoissa. Monet haluavat Iitan syliinsä rapsuteltavaksi ja Iita tykkää rötkötellä ihmisten sylissä tarkkaillen kuitenkin tiukasti minun eleitäni, kuin kysyen että ”olenko nyt hieno ja kiltti koira kun rötkötän tässä sylissä”.

Seinäjoen Kaverikoira Jone

Jone

Valkoinen paimenkoira, uros

Syntynyt 2010

Ohjaaja Tiina H.

Jone on rauhallinen rapsutuksista tykkäävä herrasmies. Paheena riistavietti, joten jänikset ja hirvet saavat kyytiä jos lähimain sattuvat olemaan. Jonen kanssa harrastetaan agilitya.

Seinäjoen kaverikoira Jonne Aaron

Jonne Aaron

Yorkshirenterrieri, uros

Syntynyt 2014

Ohjaaja Eeva O.

Pikku-ukko Jonne Aaron, tai Jojo, on parikiloinen äärettömän helläsydäminen yorkkipoika, joka rakastaa kaikkia koiria kokoon katsomatta. Ihmisiltä Jojo kerjää huomiota innoissaan kujertaen ja pieni pää täristen. Usein poika heittäytyy selälleen tai painaa pään maahan ja perä pystyssä odottaa silityksiä. Kotona Jojolla kaverina on cairnmamma Leona.

Seinäjoen kavarikoira Jonna

Jonna

Suomenpystykorva, narttu

Syntynyt 2011

Ohjaaja Hans B.

Jonnaa käytetään pääasiallisesti kanalintu metsästykseen, haukkuu myös hirveä. Jonna on hyvin muiden kanssa toimeentuleva pystykorva.

Seinäjoen Kaverikoira Laikku

Laikku

Jackrusselinterrieri, narttu

Syntynyt 2009

Ohjaaja Taina P.

Laikku ei ole tyypillinen russeli, se on enemmän soffaperuna ja sylikoira. Laikku on kiltti ja säyseä, mutta tulee sille villejäkin aikoja.

Seinäjoen kaverikoira Late

Late

Leonberginkoira, uros

Syntynyt 2015

Ohjaaja Katja K.

Late on kiltti, aina hyväntuulinen kaveri. Tykkää rapsuttelusta ja saattaakin lipaista kielellään kiitokset rapsuttajalle. Ja jos Latea ei huomata,  se saattaa kömpiä sohvalle syliinkin. Laten mielestä parasta on metsälenkit kavereiden kanssa ja myös autoilu on lempipuuhaa!

Seinäjoen Kaverikoira Lenni

Lenni

Tiibetinspanieli uros

Syntynyt 2015

Ohjaaja Heini U.

Seinäjoen kaverikoira Leona

Leona

X-rotu, narttu

Syntynyt 2010

Ohjaaja Eeva O.

Leona on jämäkkä cairnterrieri ripauksella petit basset griffon vendeenia. Hän tutustuu mielellään uusiin ihmisiin, mutta ymmärtää pysytellä välinpitämättömänä, jos kohtaa koiria pelkäävän. Leona on erittäin utelias ja tutkii tilaisuuden tullen vieraiden laukut ja kaapit. Tämä koiruus rakastaa kiireettömyyttä. Leonan parhaana kaverina kotona on pikku-ukko Jonne Aaron, kaksikiloinen terhakka yorkkipoika.

Seinäjoen kaverikoira Lily

Lily

Cockerspanieli, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Tuija H.

Lily on rauhallinen ja kiltti kuukkeri tyttö. Kotioloissa leikkisä pusuttelija ja osallistuu mielenkiinnolla ja suurella innolla kaikkiin töihin. Saunominen ja agility kuuluvat Lilyn harrastuksiin.

Seinäjoen kaverikoira Luna

Luna

Bostoninterrieri, narttu

Syntynyt 2015

Ohjaaja Kati L.

Luna on iloinen seuralainen, joka tykkää olla lähellä; sylissä, kyljessä ja jaloissa. Aamu-uninen Luna rakastaa lämpöä, löhöilee auringossa ja loikoilee saunanlauteilla. Rapsuttaja saa heti Lunasta ikuisen ystävän.

Seinäjoen kaverikoira Martta

Martta

Sileäkarvainen collie, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Emmi I.

Martta on reipas, iloinen ja ihmisystävällinen koira, joka tykkää pitkistä metsälenkeistä. Energinen nuori koira, joka osaa myös hyvin rauhoittua rapsutuksille. Metsälenkkien ja kaverikoiratoiminnan lisäksi Martta harrastaa aktiivisesti agilityä. Kotoa laumasta löytyy kaksi kissakaveria, joiden kanssa on mukava käpertyä samalle pedille nukkumaan.

Seinäjoen kaverikoira Masa

Masa

Borderterrieri, uros

Syntynyt 2008

Ohjaaja Marja-Liisa M.

Masa on iloinen ja energinen ja harrastaa kaikenlaista. Kaverikoirailun lisäksi mm. agilityä ja ihmisten etsintää metsästä ja raunioilta.  Uiminen ja koirakaverien kanssa juokseminen ovat myös mieluista tekemistä. Masa tykkää rapsutuksista ja erityisesti lasten kanssa  Masa on elementissään.

Seinäjoen Kaverikoira Onni

Onni

Kultainennoutaja, uros

Syntynyt 12.3.2015

Ohjaaja Marko P.

Onni on lempeä ja kaikkia rakastava koira. Onni on aina valmis leikkimään ja kotona Onnilla onkin aina lelu suussa.

Seinäjoen kaverikoira Oona

Oona

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2014

Ohjaaja Pauliina K.

Olen iloinen nuusku, joka haluaa hellittäväksi koko ajan ja nauttii huomionosoituksista, rapsuttelusta ja kaikenlaisesta mukavasta tekemisestä. Luonteeltani olen rauhallinen lempeä ja silti innokas kaikkea uutta touhuamaan.

Seinäjoen kaverikoira Osku

Osku

Englanninspringerspanieli, uros

Syntynyt 2014

Ohjaaja Tarja K.

Osku rakastaa kaikkia jotka häntä rapsuttaa. Perheessä on toinen samanrotuinen, "pikkuveli" Enska, joka myös kaverikoirailee.

seinäjoen kaverikoira pike

Pike

Jackrusselinterrieri, narttu

Syntynyt 2014

Ohjaaja Mira K.

Nuuskuttaja kaikkien kaveri

Seinäjoen kaverikoira Pöple

Pöple

Buhund, narttu

Syntynyt 2012

Ohjaaja Tarja P.

Pöple on sijaluvultaan kolmas ja nuorin kaverikoirani. Ensimmäisestä kaverikoirastani on jo aika jättänyt. Pöple tykkää istuskella vieraiden sylissä ja usein tahtoo olla hieman liiankin tuttavallinen. Ennen vierailua Pöple vaihtaa kuulumiset muitten kaverikoirien kanssa hyvinkin äänekkäästi. Buhund on ulkonäöltään ja rotutyypiltään iloinen ja vilkas, silti havainnoi kuullen ja nähden kaikkea ympärillään.

Seinäjoen kaverikoira ropi

Ropi

Suomenlapinkoira, uros

Syntynyt 2008

Ohjaaja Sallamaria S.

Ropi on hellyyttä, rapsutuksia ja herkkuja rakastava suomenlapinkoira, joka mielellään köllähtää kainaloon ja nauttii rapsutuksista vaikka koko päivän!

Rudolf

Mittelspitz, uros

Syntynyt 2013

Ohjaajat Marja ja Arto N.

Rudolf on luonteeltaan todella energinen, joskus taipuvainen machoiluun, mutta saa itsensä koottua tarpeen niin vaatiessa. Laumassa on Rudolfin lisäksi mitteli tyttö ja mitteli poika ja 17 vuotias kissa. Rudolf on lauman poika mitteleistä se herrasmies, joka ei turhista hötkyile, mutta lähtee mukaan villiin menoon, jos kunnolla haastetaan. Tykkää nuoleskella ja suukotella. Rudolfin kanssa harrastetaan näyttelyitä ja Rudolf on kansainvälinen ja kahdeksan maan muotovalio sekä Multi Winner.

Seinäjoen kaverikoira ruusa

Ruusa

Ranskanbulldoggi, narttu

Syntynyt 2015

Ohjaaja Kirsi K.

Ruusa on kaikkien kaveri ja oikea ilopilleri. Osaa hyvin lukea tilanteita ja sopeutua niiden mukaan. Ruusa on myös hellyydenkipeä herkkusuu ja rakastaa rapsutuksia. Ruusa nauttii kotioloissa ja metsälenkeistä yhdessä ranskis Lillin ja staffi Frodon kanssa.

Seinäjoen kaverikoira Selma

Selma

Karkeakarvainen mäyräkoira, narttu

Syntynyt 2010

Ohjaaja Maija-Liisa S.

Selma on karkeakarvainen mäyräkoira, jossa on pieneen pakettiin pakattuna suunnaton määrä tyyneyttä ja rakkautta. Neiti Selma on hyvin monipuolinen koira, joka on kotonaan niin näyttelykehässä, metsässä jäljellä kuin vierailulla mumman kyljessä. Selman näyttelyarvosteluissa mainitaan usein reipas, itsevarma esiintyminen ja kiva luonne. Selma on tarvittaessa äärimmäisen kärsivällinen ja pitkäpinnainen koiraneiti.

Seinäjoen kaverikoira Sunnu

Sunnu

Islanninlammaskoira, narttu

Syntynyt 2008

Ohjaaja Heidi Hautala

Sunnu on perheen vauva edelleen vaikka ikääkin on jo tullut. Vierailuille Sunnu lähtee hyvin mielellään kun saa huomiota ja saakin kehuja kauniista nappisilmistään sekä pehmeästä turkistaan. Sunnu harrastaa myös näyttelyitä ja on Suomen muotovalio.

Tahvo

Karkeakarvainenmäyräkoira, uros

Syntynyt 2012

Ohjaaja Riina K.

Tahvo on alootteleva kaverikoirailija. Kotona Tahvo rentoutuu soffalla makoillen ja herkkuja nauttien. Jos hän ei saa tarpeeksi huomiota, hakee hän eteisestä kenkiä, saapaha ainaki porukan ylös soffalta.

Seinäjoen kaverikoira Taika

Taika

Hovawart, narttu

Syntynyt 2009

Ohjaaja Anne M.

Taika on vahtikoirarotua edustava yksilö, joka on syntynyt kaverikoiraksi!  Taika nauttii ihmisten huomiosta ja huomauttaa kyllä kuonolla tökkäämällä, mikäli rapsutus on päässyt loppumaan. Kurakelillä se hipsuttelee kukkapenkin reunuskiviä pitkin metsään, etteivät tassut likaannu. Taika on luonteeltaan luotettava ja rauhallinen. Harrastamme Taikan kanssa tottelevaisuuskokeita, agilityä ja palveluskoirajälkeä sekä uusimpana kokeiluna ralli-tokoa.

Seinäjoen kaverikoira Touho

Touho

Barbet, uros

Syntynyt 2014

Ohjaaja Emmi S

Seinäjoen kaverikoira Tiuhti

Tiuhti

Mittelspitz, narttu

Syntynyt 2013

Ohjaaja Venla

Tiuhti on touhukas, aktiivinen ja ystävällinen pieni koira, joka nauttii yhtä lailla reippaista metsälenkeistäkuin kaikenlaisesta puuhailusta koiratanssista aina agilityyn ja rally-tokoon. Tiuhti tulee yleensä hyvin toimeen sekä muiden koirien että erilaisten ihmistenkin kanssa. Parhaimmillaan se on kuitenkin ehkä lasten ja erityisesti nuorten käynneillä.

Seinäjoen kaverikoira Ulla

Ulla

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2009

Ohjaaja Mari K.

Ulla nauttii saadessaan huomiota ja rapsutuksia, tervehtii innokkaasti niin tuttuja kuin tuntemattomiakin. Ulla on kokeillut nuorempana monenlaisia harrastuksia, nykyisin toimii lähinnä lenkki- ja leikkikaverina.

 

Ulla

Ranskanbulldoggi, narttu
Syntynyt 2014
Ohjaaja Carita K
 
Ulla on oman arvonsa tunteva perheemme ja lauman "tänttähäärä" päällikkö, jolla tuntuu välillä olevan ainakin kahdeksan jalkaa mahan alla, kun innostuneena steppaa menemään ympäriinsä. Joskus onkin enemmän vauhtia kuin järkeä touhuissa, mutta takuuvarmaa on, että Ullabullan kohdatessa on ihmisillä hymy herkässä.

Xena

Mittelspitz, narttu

Syntynyt 2011

Ohjaajat Arto ja Marja N.

Xena on luonteeltaan rauhallinen, silittelyä ja rapsutuksia rakastava lauman lellikki. Laumassa 2 mitteli poikaa ja 17 vuotias kissa. Vaikka Xena on rauhallinen ja mielellään sohvalla löhöävä, niin tarvittaessa löytyy kunnolla puhtia laittaa mitteli pojat kuriin, jos pojat oikein innostuvat "kouhkaamaan". Xena on ainut perheen koirista, jonka kissa hyväksyy kaverikseen. Xenalta löytyy kyllä myös pientä jääräpäisyyttä. Xenan kanssa harrastetaan näyttelyitä ja hän on kansainvälinen ja kuuden maan muotovalio. Veteraanikehät odottavat.

 

Kaverikoiramme pilven reunalla 

Netla

Islanninlammaskoira, narttu

Syntynyt 2008

Ohjaaja Heidi H.

Netla toimi kaverikoirana 2013-2019

Suupohjan kaverikoira Netla

Leevi

Borderterrieri, uros

Syntynyt 2003

Ohjaaja Sanna J.

Kaverikoirana 2015-2017

Seinäjoen kaverikoira Leevi

Niilo

Kultainennoutaja, uros

Syntynyt 2010

Ohjaaja Aila A.

Kaverikoirana 2017

Seinäjoen kaverikoira Niilo

Priscilla

Bichon frise, narttu

Syntynyt 2005

Ohjaaja Anu V.

Kaverikoirana 2013-2017

Seinäjoen kaverikoira Priscilla