Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Seinäjoen Kaverikoirat

Seinäjoen kaverikoira aksu

Aksu

Cockerspanieli, uros

Syntynyt 2015

Ohjaaja Minna K.

Aksu on ihanan eloisa luppatampio, hyväntahtoinen ja lempeä jäärä. Rakastettava ja rakastava tapaus, joka liikuttaa monella tavalla. Aksu harrastaa myös agilitya.

Alma

Cavalier kingcharlesinspanieli, narttu

Syntynyt 2015

Ohjaaja Eerika M.

Alma on aina iloinen ja innokas pieni sylikoira, joka rakastaa rapsutuksia ja haleja. Alma harrastaa myös näyttelyjä.

Bono

Rottweiler, uros

Syntynyt 2019

Ohjaaja Jarmo L

Bono on varmakäytöksinen, sosiaalinen ja ystävällinen iso koira, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Rapsutusten lisäksi Bono rakastaa metsälenkkejä, retkeilyä ja uimista.

Bruno

Kultainennoutaja, uros
 
Syntynyt 2013
 
Ohjaaja Merle L

Candy

Grand basset griffon vendéen, narttu

syntynyt 2017

Ohjaaja Henna N

Iloinen ja reipas sohvanvaltaaja, joka lähtee aina ilolla mukaan toimintaan. Candy harrastaa näyttelyitä ja rakastaa herkkuja.

Seinäjoen Kaverikoira Cia

Cia

Ranskanbulldoggi, Narttu

Syntynyt 2015

Ohjaaja Elisa R.

Cia on hemmottelua ja hellyyttä rakastava ranskanbulldoggi. Kotinsa kiistaton kuningatar ei jää paitsi huomiosta, jos se on hänestä itsestään kiinni. Sosiaalisena ja ystävällisenä koirana Cia tulee toimeen kaikkien kanssa vauvasta vaariin. Rapsutusten lisäksi Cia rakastaa ulkoilua, talvisin lumihiutaleiden saalistusta sekä herkkuja.

Seinäjoen Kaverikoira Daisy

Daisy

Chihuahua, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Petriina L.

Daisy on mukavuudenhaluinen pieni koira, jolla on suuri sydän. Kaverikoiratoiminnan lisäksi Daisy harrastaa agilityä omaan verkkaiseen tahtiinsa ja nautiskelee elämästä sylissä siliteltävänä. Rakastaa huomiota ja on perso herkuille. 

Seinäjoen Kaverikoira Dino

Dino

Staffordshirenbullterrieri, uros

Syntynyt 2015

Ohjaaja Ulla P.

Dino on utelias ja innokas kaikkien kaveri. Dino rakastaa kelliä rapsuteltavana ja nauttii erityisesti pyllyrapsutuksista. Vastalahjaksi rapsutuksista Dino saattaa intoutua pusuttelemaan. Vapaa-ajallaan Dino heittäytyy joko sohvaperunaksi tai vauhdikkaaksi kiitokinkuksi.

Seinäjoen kaverikoira Elli

Elli

Borderterrieri, narttu

Syntynyt 2011

Ohjaaja Sirpa I.

Elli on iloinen ja ihmisrakas koira, joka sopeutuu hyvin kanssaeläjiensä rytmiin. Elli pitää saunomisesta, ruisleivästä ja takkatulen loimusta.

Seinäjoen kaverikoira Ellu

Ellu

Jämntlanninpystykorva, narttu

Syntynyt 2012

Ohjaaja Hans B.

Ellu on käyttövalio hirvikoira, jota  käytetään myös karhun ja villisian metsästyksessä. Ellu toimii myös SRVA toiminnassa loukkaantuneen villieläimen jäljestyksessä ja pysäyttämisessä, Ellu on luonteeltaan erittäin kiltti ja tulee toimeen kaikenlaisissa tilanteissa, ja muitten koirien ja kissojen kanssa.

Seinäjoen kaverikoira Emma

Emma

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2012

Ohjaaja Katariina K.

Emma on tasaisen rauhallinen ja rapsutuksia rakastava koiruus. Vapaa-ajalla Emma toimii moniharrastajana muun muassa palveluskoiralajeissa ja agilityssä. Emma on nöyrä ja sydämen vievä kaveri.

Seinäjoen kaverikoira Enska

Enska

Englanninspringerspanieli, uros

Syntynyt 2016

Ohjaaja Tarja K.

Enska on rauhallinen enkkusprinkku uros. Harrastetaan näyttelyitä ja lenkkeilyä. Taipumuskoe on suoritettu ja yksi serti on plakkarissa. Laumaan kuuluu myös toinen pari vuotta vanhempi enkkusprinkku Osku.

Essi

Karkeakarvainen mäyräkoira, narttu
Syntynyt 2013
Ohjaaja Anne K
 
Essi tykkää kirmailla metsässä pupujen ja kauriiden perässä. Essi osaa olla itsepäinen ja näyttää tunteensa, jos ei pääse mukaan metsälle. Kotioloissa tykkää chillailla. 

Seinäjoen kaverikoira Frida

Frida

Coton de Tulear, narttu

Syntynyt 2015

Ohjaaja Päivi K.

Frida on reipas, leikkisä ja sosiaalinen pieni koira-neiti. Frida on rakastava ja rakastettava energiapakkaus. Fridan lempi puuhia ovat palloleikit ja pitkät metsälenkit. Frida on aina valmis toimintaan mutta osaa myös rauhoittua rapsuteltavaksi. Vaihtarina rapsutuksesta Fridalta saattaa saada suukon.

Seinäjoen kaverikoira Frigi

Frigi

Islanninlammaskoira, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Heidi H.

Seinäjoen kaverikoira Fumi

Fumi

Amerikanakita, narttu

Syntynyt 2011

Ohjaaja Janna L.

Fumi on rauhaa ja ruokaa rakastava, "vanhana syntynyt" neitikoira. Fumi on vieraskorea, mutta rakastaa kaikkia ihmisiä hyvin hillitysti ja hallitusti, eihän kaikille nyt voi näyttäytyä ihan hölmönä. Fumi on mukavasti menestynyt näyttelykoira, parin maan valio ja veteraanikehät suunnitelmissa.

Seinäjoen kaverikoira Hilla

Hilla

Schapendoes, narttu

Syntynyt 2010

Ohjaajat Kim L. ja Mari P.

Hilla on kuin nallekarhu sekä ulkonäöltään että luonteeltaan. Koska Hillalla on paljon karvaa, kuulemme usein kysymyksen: "Näkeekö se mitään?". Kyllä se näkee, varsinkin jos on jotain ruokaan liittyvää nähtävää. Hillan pääharrastuksena ovat olleet koiranäyttelyt, joista on mukavasti titteleitäkin kertynyt. Hilla on aloittanut myös agilityn, ja kivaa tuntuu olevan. Hilla tykkää kun se pääsee metsään tai pelloille juoksemaan Essin ja Mintun kanssa.

Ilona

Griffon bruxellois, narttu

Syntynyt 2017

Ohjaaja Sanna P.

Ilona on reipas ja nimensä mukaisesti iloinen touhottaja. Ilona rakastaa ihmisiä ja lähestyy myös sillä asenteella kaikkia. Ilonalla on kotona koirakaveri, joka myös välillä innostuu leikkiin, vaikka vanhempi oman arvonsa tunteva koirarouva jo onkin. Ilonan toinen suuri rakkaus on ruoka ja anova katse antaa ymmärtää, että hänelle kuuluu jokaisen syömisistä vähintään puolet:)

Ilona harrastaa näyttelyitä niin kotimassa kuin ulkomailla ja onkin heti kaksi vuotta täytettyään saanut Suomen muotovalion tittelin. Ilona on kaikin puolin söpö, kiltti ja mitä ihanin reilu neljä kiloa painava pikkukoira.

Into

Kultainennoutaja, uros

Syntynyt 2015

Ohjaaja Tiia K

Into on hellyydenkipeä, kaikkien kaveri ja rapsutuksia kaipaava hömppä. Intolla on enemmän pehmoleluja kuin perheeseen kuuluvilla ihmislapsilla, koska kantaminen on ihan parasta. Harrastuksiin kuuluukin metsästys, jossa noutamista saa tehdä työkseen. Mutta aina kun on mahdollista, hän ottaa rennosti.

Iiro

Schipperke, uros

Syntynyt 2018

Ohjaaja Riikka K.

Iiro on iloinen ja lempeä tuumailija. Iiro tykkää istuskella ja ihmetellä maailman menoa. Lelut ovat lähellä Iiron sydäntä. Kotona Iirolla on 3 koiraa kaverina. Tykkäämme lenkkeillä luonnossa. 

Seinäjoen kaverikoira Iita

Iita

Buhund, narttu

Syntynyt 2008

Ohjaaja Tarja P.

Iita on toinen kaverikoirani ja kulkee vanhemman koiran arvokkuudella vierailupaikoissa. Monet haluavat Iitan syliinsä rapsuteltavaksi ja Iita tykkää rötkötellä ihmisten sylissä tarkkaillen kuitenkin tiukasti minun eleitäni, kuin kysyen että ”olenko nyt hieno ja kiltti koira kun rötkötän tässä sylissä”.

Isla

Sileäkarvainen collie, narttu

Syntynyt 2014

Ohjaaja Sari H.

Isla on iloinen ja ystävällinen collietyttö. Perheeseen kuuluu myös kaksi espanjanvesikoiraa.

Seinäjoen kaverikoira Jonne Aaron

Jonne Aaron

Yorkshirenterrieri, uros

Syntynyt 2014

Ohjaaja Eeva O.

Pikku-ukko Jonne Aaron, tai Jojo, on parikiloinen äärettömän helläsydäminen yorkkipoika, joka rakastaa kaikkia koiria kokoon katsomatta. Ihmisiltä Jojo kerjää huomiota innoissaan kujertaen ja pieni pää täristen. Usein poika heittäytyy selälleen tai painaa pään maahan ja perä pystyssä odottaa silityksiä. Kotona Jojolla kaverina on cairnmamma Leona.

Seinäjoen kavarikoira Jonna

Jonna

Suomenpystykorva, narttu

Syntynyt 2011

Ohjaaja Hans B.

Jonnaa käytetään pääasiallisesti kanalintu metsästykseen, haukkuu myös hirveä. Jonna on hyvin muiden kanssa toimeentuleva pystykorva.

Jufi

Labradorinnoutaja, narttu
Syntynyt 2015
Ohjaaja Hanna H
 
Jufi on herkkä, reipas ja energinen koira, joka haluaa tutustua kaikkiin ja kaikkeen. Elämässä neidillä ykkösenä on ehdottomasti ruoka, jonka jälkeen tavaroiden kanniskelu ja metsälenkit. Hän nauttii suunnattomasti myös rapsutuksista — mieluiten selällään.

Seinäjoen Kaverikoira Lenni

Lenni

Tiibetinspanieli uros

Syntynyt 2015

Ohjaaja Heini U.

Seinäjoen kaverikoira Leona

Leona

X-rotu, narttu

Syntynyt 2010

Ohjaaja Eeva O.

Leona on jämäkkä cairnterrieri ripauksella petit basset griffon vendeenia. Hän tutustuu mielellään uusiin ihmisiin, mutta ymmärtää pysytellä välinpitämättömänä, jos kohtaa koiria pelkäävän. Leona on erittäin utelias ja tutkii tilaisuuden tullen vieraiden laukut ja kaapit. Tämä koiruus rakastaa kiireettömyyttä. Leonan parhaana kaverina kotona on pikku-ukko Jonne Aaron, kaksikiloinen terhakka yorkkipoika.

Seinäjoen kaverikoira Lily

Lily

Cockerspanieli, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Tuija H.

Lily on rauhallinen ja kiltti kuukkeri tyttö. Kotioloissa leikkisä pusuttelija ja osallistuu mielenkiinnolla ja suurella innolla kaikkiin töihin. Saunominen ja agility kuuluvat Lilyn harrastuksiin.

Seinäjoen kaverikoira Luna

Luna

Bostoninterrieri, narttu

Syntynyt 2015

Ohjaaja Kati L.

Luna on iloinen seuralainen, joka tykkää olla lähellä; sylissä, kyljessä ja jaloissa. Aamu-uninen Luna rakastaa lämpöä, löhöilee auringossa ja loikoilee saunanlauteilla. Rapsuttaja saa heti Lunasta ikuisen ystävän.

Luna

Japaninpystykorva, narttu

Syntynyt 2012

Ohjaaja Tiina A

Luna on energinen, lempeä, herkkä ja reipas koira, joka mielellään tervehtii ja tekee tuttavuutta vieraidenkin kanssa. Luna asuu maatilalla perheessä, jossa on kolme pientä lasta, sekä hevosia, vuohia ja kaneja. Luna osaa käyttäytyä hienosti niin lasten kuin muiden eläintenkin seurassa. Tämä koira nauttii tekemisestä ja sen kanssa on harrastettu agilityä, tokoa ja käyty myös sienikurssilla.

Seinäjoen kaverikoira Martta

Martta

Sileäkarvainen collie, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Emmi I.

Martta on reipas, iloinen ja ihmisystävällinen koira, joka tykkää pitkistä metsälenkeistä. Energinen nuori koira, joka osaa myös hyvin rauhoittua rapsutuksille. Metsälenkkien ja kaverikoiratoiminnan lisäksi Martta harrastaa aktiivisesti agilityä. Kotoa laumasta löytyy kaksi kissakaveria, joiden kanssa on mukava käpertyä samalle pedille nukkumaan.

Seinäjoen kaverikoira Masa

Masa

Borderterrieri, uros

Syntynyt 2008

Ohjaaja Marja-Liisa M.

Masa on iloinen ja energinen ja harrastaa kaikenlaista. Kaverikoirailun lisäksi mm. agilityä ja ihmisten etsintää metsästä ja raunioilta.  Uiminen ja koirakaverien kanssa juokseminen ovat myös mieluista tekemistä. Masa tykkää rapsutuksista ja erityisesti lasten kanssa  Masa on elementissään.

Nella

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Roosa U.

Nella on iloinen nuori koira, joka nauttii kaikesta yhteisestä tekemisestä. Nella rakastaa kaikkia ihmisiä. Varsinkin lapset ja vanhukset ovat Nellan mielestä ihania, ja se lähestyykin heitä rauhallisesti häntä heiluen.

Nelli

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Tiina M.

Nelli on rauhallinen, jo 1-vuotistarkastuksessa eläinlääkärin mummokoiraksi kutsuma neiti. Nelli kyllä viihtyy sohvalla loikoilemassa mielellään jonkun oman perheen jäsenen kainalossa, mutta tarvittaessa virtaa löytyy riehumiseenkin, vaikka metsässä tai Nellin "paratiisissa", mökillä meren rannalla.

Onni

Valkoinen länsiylämaanterrieri, uros

Syntynyt 2016
Ohjaaja Maria K.
 
Onni on iloinen ja sosiaalinen pikkuterrieri, joka tapaa mielellään uusi ihmisiä. Perusluonteeltaan Onni on rauhallinen eikä hätkähdä pienestä. Onni pitää rapsutuksista ja palkkioksi saattaa nuolla rapsuttelijan kättä. Onni rakastaa saunomista, uimista, lunta ja tietysti herkkuja.

Seinäjoen kaverikoira Oona

Oona

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2014

Ohjaaja Pauliina K.

Olen iloinen nuusku, joka haluaa hellittäväksi koko ajan ja nauttii huomionosoituksista, rapsuttelusta ja kaikenlaisesta mukavasta tekemisestä. Luonteeltani olen rauhallinen lempeä ja silti innokas kaikkea uutta touhuamaan.

Seinäjoen kaverikoira Osku

Osku

Englanninspringerspanieli, uros

Syntynyt 2014

Ohjaaja Tarja K.

Osku rakastaa kaikkia jotka häntä rapsuttaa. Perheessä on toinen samanrotuinen, "pikkuveli" Enska, joka myös kaverikoirailee.

Otto

Chow chow, uros       

Syntynyt 2016

Ohjaaja Sirpa R

Otto on ystävällinen, paksuturkkinen koira, jota kiinnostavat ihmiset ja toiset koirat. Lenkkeily ja varsinkin metsälenkit on Oton lempipuuhaa. Näyttelyssä käydään silloin tällöin. FMV-titteli kaulassa.  

Paavo

Coton de tuléar, uros
Syntynyt 2017
Ohjaaja Kirsi R.

Paavo on leikkisä ja seurallinen, rapsutuksia rakastava ilopilleri. Paavo on innokas tutustumaan uusiin ihmisiin ja koirakavereihin, ja saattaa myös antaa suukon kiitoksena saamastaan huomiosta. Kotona Paavolla on kaverina Kerttu-kissa.

Petrus

Bedlingtoninterrieri, uros

Syntynyt 2018

Ohjaaja Eeva O

 
Bedupoika Petrus on iloisen ystävällinen koiruus, joka rakastaa ihmisiä ja läheisyyttä.
Kissamaisesti kiehnää jalkoja vasten, mutta parasta ikinä on olla rauhassa ihan vieressä tai vaikka sylissä, ja tuijottaa syvälle silmiin.
Luottavaisesti lähtisi jokaisen mukavan rapsuttelijan mukaan.

seinäjoen kaverikoira pike

Pike

Jackrusselinterrieri, narttu

Syntynyt 2014

Ohjaaja Mira K.

Nuuskuttaja kaikkien kaveri

Piiku

Ranskanbulldoggi, narttu
Syntynyt 2016
Ohjaaja Carita K
 
Piiku rakkauspakkaus on väsymätön suukottelija ja toisinaan se kiipeäkin syliin sohvalla, kuin pikkulapsi saadakseen huomiota. Rapsutukset, halaukset ja suukot ovatkin maailmassa aivan parasta, tuumaa Piiku, siis aivan heti ruuan ja poronsarvien jälkeen ;)
 
 

Pupu

Karkeakarvainen mäyräkoira, narttu
syntynyt 2017
Ohjaaja Tytti K

Pupu on kiltti ja ihmisiä rakastava mäyräkoiratyttö. Pupu tykkää rapsutteluista ja saattaa pyytää päästä syliinkin.

Pätkä

Kääpiöpinseri, uros

Syntynyt 2016

Ohjaaja Heli R

Pätkä on aktiivinen ja höpsö pieni koira, joka tykkää ihmisistä ja muista koirista.

Kaverikoirailun lisäksi Pätkä harrastaa aktiivisesti agilityä, näyttelyitä ja rally-tokoa ja on aina valmis hommiin! Pätkällä ei ole huonoja päiviä vaan se on aina iloinen ja heiluttaa häntää!

Pötkö

Pitbull, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Marika H

Pötkö on hellyyttä ja läheisyyttä rakastava, äärimmäisen ihmisrakas pitbull-tyttö. Pötkö kaivautuu kotona kainaloon niin usein kuin mahdollista, eikä saa hellyydestä tarpeekseen. Pötkö pitää siitä, että hänellä on joku tehtävä ja vaikka ei aina ymmärtäisi mistä on kyse, niin lähtee mielellään mukaan kaikenlaiseen tekemiseen.

Pötkö on pikkuisen höntti, mutta varustettu maailman suurimmalla sydämellä.

Reino

Kultainennoutaja, uros

Syntynyt 2018

Ohjaaja Roosa U

Reino on kiltti, iloinen ja reipas koira. Sen elämänasenne on ihailtavaa sen suhteen, että Reino jakaa rakkauttaan kaikille ihmisille tasavertaisesti, tuomitsematta kenenkään elämäntilannetta tai taustoja.

Rento

Siperianhusky, uros

Syntynyt 2013

Ohjaaja Hanna T

Rento on hyvin nimensä mukainen, koira, joka ei turhia stressaa. "Päätyössään" vetokoirana Rento on valjakon luotettava johtaja. Vapaalla Rento nauttii rapsutuksista, unohtaa välillä ison kokonsa ja änkeää syliin halimaan.

Seinäjoen kaverikoira ruusa

Ruusa

Ranskanbulldoggi, narttu

Syntynyt 2015

Ohjaaja Kirsi K.

Ruusa on kaikkien kaveri ja oikea ilopilleri. Osaa hyvin lukea tilanteita ja sopeutua niiden mukaan. Ruusa on myös hellyydenkipeä herkkusuu ja rakastaa rapsutuksia. Ruusa nauttii kotioloissa ja metsälenkeistä yhdessä ranskis Lillin ja staffi Frodon kanssa.

Tahvo

Karkeakarvainenmäyräkoira, uros

Syntynyt 2012

Ohjaaja Riina K.

Tahvo on alootteleva kaverikoirailija. Kotona Tahvo rentoutuu soffalla makoillen ja herkkuja nauttien. Jos hän ei saa tarpeeksi huomiota, hakee hän eteisestä kenkiä, saapaha ainaki porukan ylös soffalta.

Taisto

Apinapinseri, uros

Syntynyt 2017

Ohjaaja Anu W

Taisto on pieni ystävä suurella sydämellä. Hän rakastaa rapsutuksia ja ottaa saamastaan huomiosta kaiken irti. Taisto on hassun näköinen ja muistuttaa pientä apinaa, toisinaan myös luonteeltaan. Kotona Taistolla on koirakavereita ja vaikka on porukan nuorin, Taisto on omasta mielestään lauman pomo :)

Seinäjoen kaverikoira Touho

Touho

Barbet, uros

Syntynyt 2014

Ohjaaja Emmi S

Ulla

Ranskanbulldoggi, narttu
Syntynyt 2014
Ohjaaja Carita K
 
Ulla on oman arvonsa tunteva perheemme ja lauman "tänttähäärä" päällikkö, jolla tuntuu välillä olevan ainakin kahdeksan jalkaa mahan alla, kun innostuneena steppaa menemään ympäriinsä. Joskus onkin enemmän vauhtia kuin järkeä touhuissa, mutta takuuvarmaa on, että Ullabullan kohdatessa on ihmisillä hymy herkässä.

Veera

Mäyräkoira, narttu
 
Syntynyt 2019
 
Ohjaaja: Marjut K.
 
Veera on rauhaa rakastava pikku-tyttönen, jolle käy kaikki. Veera harrastaa lenkkeilyn lisäksi jäljestystä ja luolajuttuja. Kotioloissa Veera nauttii lämpöisen peiton alla makoilusta, mutta kun ulos mennään, niin ei sateinenkaan keli haittaa. Veera tykkää rapsutteluista sekä silittelystä ja kiitoksena niistä saat todennäköisesti pienen pusun.

Viola

Italianseisoja, narttu

Syntynyt 2017

Ohjaaja Tytti K

Viola on lempeä ja rauhallinen seisojatyttö. Viola viihtyy hyvin rapsuteltavana ja jos rapsutukset viipyvät jossain liian pitkään, Viola huomauttaa siitä tassulla.