Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Seinäjoen Kaverikoirat

Seinäjoen kaverikoira Alli

Alli

Suomenpystykorva, narttu

Syntynyt 2011

Omistaja Maria k.

Kaverikoirana Alli on toiminut kaksi vuotta. Alli on pystykorvaksi aika ihmisrakas, erityisesti se pitää vanhuksista. Joskus keskittyminen kyllä meinaa herpaantua ruuantähteiden etsimiseksi. Allin tärkein harrastus kaverikoiratoiminnan ohella on metsästys. Näyttelyissäkin piipahdetaan silloin tällöin.

Seinäjoen kaverikoira Ceri

Ceri

Australianpaimenkoira, narttu

Syntynyt 2008

Omistaja Noora E.

Ceri on perusluonteeltaan iloinen ja utelias. Ceri rakastaa rapsutuksia yli kaiken, erityisesti vatsan silittelyä. Pusunkin saattaa kiitokseksi rapsuttajalle moiskauttaa. Rakastaa kaikkia ihmisiä ja tervehtii innokkaasti niin tuttuja kuin tuntemattomiakin.

Seinäjoen Kaverikoira Cia

Cia

Ranskanbulldoggi, Narttu

Syntynyt 2015

Omistaja Elisa R.

Cia on hemmottelua ja hellyyttä rakastava ranskanbulldoggi. Kotinsa kiistaton kuningatar ei jää paitsi huomiosta, jos se on hänestä itsestään kiinni. Sosiaalisena ja ystävällisenä koirana Cia tulee toimeen kaikkien kanssa vauvasta vaariin. Rapsutusten lisäksi Cia rakastaa ulkoilua, talvisin lumihiutaleiden saalistusta sekä herkkuja.

Seinäjoen Kaverikoira Daisy

Daisy

Chihuahua, narttu

Syntynyt 2016

Omistaja Petriina L.

Daisy on mukavuudenhaluinen pieni koira, jolla on suuri sydän. Kaverikoiratoiminnan lisäksi Daisy harrastaa agilityä omaan verkkaiseen tahtiinsa ja nautiskelee elämästä sylissä siliteltävänä. Rakastaa huomiota ja on perso herkuille. 

Seinäjoen kaverikoira Elli

Elli

Borderterrieri, narttu

Syntynyt 2011

Omistaja Sirpa I.

Elli on iloinen ja ihmisrakas koira, joka sopeutuu hyvin kanssaeläjiensä rytmiin. Elli pitää saunomisesta, ruisleivästä ja takkatulen loimusta.

Seinäjoen kaverikoira Ellu

Ellu

Jämntlanninpystykorva, narttu

Syntynyt 2012

Omistaja Hans B.

Ellu on käyttövalio hirvikoira, jota  käytetään myös karhun ja villisian metsästyksessä. Ellu toimii myös SRVA toiminnassa loukkaantuneen villieläimen jäljestyksessä ja pysäyttämisessä, Ellu on luonteeltaan erittäin kiltti ja tulee toimeen kaikenlaisissa tilanteissa, ja muitten koirien ja kissojen kanssa.

Seinäjoen kaverikoira Emma

Emma

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2012

Omistaja Katariina K.

Emma on tasaisen rauhallinen ja rapsutuksia rakastava koiruus. Vapaa-ajalla Emma toimii moniharrastajana muun muassa palveluskoiralajeissa ja agilityssä. Emma on nöyrä ja sydämen vievä kaveri.

Seinäjoen kaverikoira Enska

Enska

Englanninspringerspanieli, uros

Syntynyt 2016

Omistaja Tarja K.

Enska on rauhallinen enkkusprinkku uros. Harrastetaan näyttelyitä ja lenkkeilyä. Taipumuskoe on suoritettu ja yksi serti on plakkarissa. Laumaan kuuluu myös toinen pari vuotta vanhempi enkkusprinkku Osku.

Seinäjoen kaverikoira Eppu

Eppu

Cavalier kingcharlesinspanieli, uros

Syntynyt 2014

Omistaja Maija H.

Eppu on iloinen ja suloinen hännänheiluttaja, joka on aina valmis uusiin seikkailuihin ja on suurella innolla mukana kaikissa ihmisten puuhissa. Eppu on tottunut lapsiperheen vauhdikkaaseen menoon ja rakastaa kaikenlaisten ihmisten huomiota ja rapsutuksia.

Seinäjoen Kaverikoira Fani

Fani

Chihuahua, narttu

Syntynyt 2013

Omistaja Kati A.

Fani on pieni ja pirteä pakkaus joka tykkää kaikista ihmisistä. Fani viihtyy sylissä ja rakastaa rapsutuksia. Osaa olla todella rauhallinen tilanteen vaatiessa ja sopii kaikenikäisten ihmisten tapaamisiin.

Seinäjoen kaverikoira Frida

Frida

Coton de Tulear, narttu

Syntynyt 2015

Omistaja Päivi K.

Frida on reipas, leikkisä ja sosiaalinen pieni koira-neiti. Frida on rakastava ja rakastettava energiapakkaus. Fridan lempi puuhia ovat palloleikit ja pitkät metsälenkit. Frida on aina valmis toimintaan mutta osaa myös rauhoittua rapsuteltavaksi. Vaihtarina rapsutuksesta Fridalta saattaa saada suukon.

Seinäjoen kaverikoira Hilla

Hilla

Schapendoes, narttu

Syntynyt 2010

Omistaja Mari P.

Hilla on kuin nallekarhu sekä ulkonäöltään että luonteeltaan. Koska Hillalla on paljon karvaa, kuulemme usein kysymyksen: "Näkeekö se mitään?". Kyllä se näkee, varsinkin jos on jotain ruokaan liittyvää nähtävää. Hillan pääharrastuksena ovat olleet koiranäyttelyt, joista on mukavasti titteleitäkin kertynyt. Hilla on aloittanut myös agilityn, ja kivaa tuntuu olevan. Hilla tykkää kun se pääsee metsään tai pelloille juoksemaan Essin ja Mintun kanssa.

Seinäjoen kaverikoira Hilma

Hilma

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2012

Omistaja Anna P.

Hilma on kaikkien kaveri, rauhallinen, sosiaalinen ja nauttii rapsutuksista. Kotikoira, joka rakastaa uimista.

Seinäjoen kaverikoira Iita

Iita

Buhund, narttu

Syntynyt 2008

Omistaja Tarja P.

Iita on toinen kaverikoirani ja kulkee vanhemman koiran arvokkuudella vierailupaikoissa. Monet haluavat Iitan syliinsä rapsuteltavaksi ja Iita tykkää rötkötellä ihmisten sylissä tarkkaillen kuitenkin tiukasti minun eleitäni, kuin kysyen että ”olenko nyt hieno ja kiltti koira kun rötkötän tässä sylissä”.

Seinäjoen kaverikoira Iitu

Iitu

Amerikankarvatonterrieri, narttu

Syntynyt 2011

Omistaja Hanna K.

Iitu on omanarvonsa tunteva, iloinen ja valtavan ihmisrakas nahkaterrieri. Iitu tutustuu mielellään uusiin ihmisiin iloisesti häntää heiluttamalla. Vaikka Iitu onkin reilu 4 kiloinen pieni prinsessa, on se silti täysiverinen terrieri. Pihan jyrsijät saavat kyytiä, ja lintuja ja oravia karhataan lähimetsän suuntaan. Iitu myös tykkää ilmoittaa muille saapumisestaan kipakalla äänellä, mutta sisällä se on oikea sohvaperuna ja ikuinen sylivauva.

Seinäjoen Kaverikoira Jone

Jone

Valkoinen paimenkoira, uros

Syntynyt 2010

Omistaja Tiina H.

Jone on rauhallinen rapsutuksista tykkäävä herrasmies. Paheena riistavietti, joten jänikset ja hirvet saavat kyytiä jos lähimain sattuvat olemaan. Jonen kanssa harrastetaan agilitya.

Seinäjoen kaverikoira Jonne Aaron

Jonne Aaron

Yorkshirenterrieri, uros

Syntynyt 2014

Omistaja Eeva O.

Pikku-ukko Jonne Aaron, tai Jojo, on parikiloinen äärettömän helläsydäminen yorkkipoika, joka rakastaa kaikkia koiria kokoon katsomatta. Ihmisiltä Jojo kerjää huomiota innoissaan kujertaen ja pieni pää täristen. Usein poika heittäytyy selälleen tai painaa pään maahan ja perä pystyssä odottaa silityksiä. Kotona Jojolla kaverina on cairnmamma Leona.

Seinäjoen kavarikoira Jonna

Jonna

Suomenpystykorva, narttu

Syntynyt 2011

Omistaja Hans B

Jonnaa käytetään pääasiallisesti kanalintu metsästykseen, haukkuu myös hirveä. Jonna on hyvin muiden kanssa toimeentuleva pystykorva.

Seinäjoen Kaverikoira Laikku

Laikku

Jackrusselinterrieri, narttu

Syntynyt 2009

Omistaja Taina P.

Laikku ei ole tyypillinen russeli, se on enemmän soffaperuna ja sylikoira. Laikku on kiltti ja säyseä, mutta tulee sille villejäkin aikoja.

Seinäjoen kaverikoira Late

Late

Leonberginkoira, uros

Syntynyt 2015

Omistaja Katja K.

Late on kiltti, aina hyväntuulinen kaveri. Tykkää rapsuttelusta ja saattaakin lipaista kielellään kiitokset rapsuttajalle. Ja jos Latea ei huomata,  se saattaa kömpiä sohvalle syliinkin. Laten mielestä parasta on metsälenkit kavereiden kanssa ja myös autoilu on lempipuuhaa!

Seinäjoen Kaverikoira Lenni

Lenni

Tiibetinspanieli uros

Syntynyt 2015

Omistaja Heini U.

Seinäjoen kaverikoira Leona

Leona

X-rotu, narttu

Syntynyt 2010

Omistaja Eeva O.

Leona on jämäkkä cairnterrieri ripauksella petit basset griffon vendeenia. Hän tutustuu mielellään uusiin ihmisiin, mutta ymmärtää pysytellä välinpitämättömänä, jos kohtaa koiria pelkäävän. Leona on erittäin utelias ja tutkii tilaisuuden tullen vieraiden laukut ja kaapit. Tämä koiruus rakastaa kiireettömyyttä. Leonan parhaana kaverina kotona on pikku-ukko Jonne Aaron, kaksikiloinen terhakka yorkkipoika.

Seinäjoen kaverikoira Luna

Luna

Bostoninterrieri, narttu

Syntynyt 2015

Omistaja Kati L.

Luna on iloinen seuralainen, joka tykkää olla lähellä; sylissä, kyljessä ja jaloissa. Aamu-uninen Luna rakastaa lämpöä, löhöilee auringossa ja loikoilee saunanlauteilla. Rapsuttaja saa heti Lunasta ikuisen ystävän.

Seinäjoen kaverikoira Martta

Martta

Sileäkarvainen collie, narttu

Syntynyt 2016

Omistaja Emmi I.

Martta on reipas, iloinen ja ihmisystävällinen koira, joka tykkää pitkistä metsälenkeistä. Energinen nuori koira, joka osaa myös hyvin rauhoittua rapsutuksille. Metsälenkkien ja kaverikoiratoiminnan lisäksi Martta harrastaa aktiivisesti agilityä. Kotoa laumasta löytyy kaksi kissakaveria, joiden kanssa on mukava käpertyä samalle pedille nukkumaan.

Seinäjoen kaverikoira Masa

Masa

Borderterrieri, uros

Syntynyt 2008

Omistaja Marja-Liisa M.

Masa on iloinen ja energinen ja harrastaa kaikenlaista. Kaverikoirailun lisäksi mm. agilityä ja ihmisten etsintää metsästä ja raunioilta.  Uiminen ja koirakaverien kanssa juokseminen ovat myös mieluista tekemistä. Masa tykkää rapsutuksista ja erityisesti lasten kanssa  Masa on elementissään.

Seinäjoen kaverikoira Minni

Minni

Australianterrieri, narttu

Syntynyt 2009

Omistaja Maiju L.

Suupohjan kaverikoira Netla

Netla

Islanninlammaskoira, narttu

Syntynyt 2008

Omistaja Heidi H.

Netla syntynyt juhannuksena -08 Hollannissa. Netla lähtee mielellään mukaan ilahduttamaan niin vanhuksia että lapsia, vierailuilla on hyvin rauhallinen ja vähäeleinen mutta häntä heiluu aina. Netla harrastaa myös näyttelyitä ja onkin Kansainvälinen, Suomen, Eestin ja Ruotsin muotovalio.

Seinäjoen Kaverikoira Onni

Onni

Kultainennoutaja, uros

Syntynyt 12.3.2015

Omistaja Marko P.

Onni on lempeä ja kaikkia rakastava koira. Onni on aina valmis leikkimään ja kotona Onnilla onkin aina lelu suussa.

Seinäjoen kaverikoira Oona

Oona

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2014

Omistaja Pauliina K.

Olen iloinen nuusku, joka haluaa hellittäväksi koko ajan ja nauttii huomionosoituksista, rapsuttelusta ja kaikenlaisesta mukavasta tekemisestä. Luonteeltani olen rauhallinen lempeä ja silti innokas kaikkea uutta touhuamaan.

Seinäjoen kaverikoira Paavo

Paavo

Yorkshirenterrieri, uros

Syntynyt 2009

Omistaja Laura J.

Pieni ja valpas Paavo on ystävällinen, iloinen ja toukuhas pieni yorkki. Paavo rakastaa lepertelyä ja tykkääkin olla huomion keskipisteenä. Luonteeltaan paavo on päättäväinen ja välillä hieman itsepäinenkin. Paavo harrastaa Kaverikoiratoiminnan lisäksi myös silloin tällöin agilityä. Paavo tykkää myös mökkeilystä, uimisesta ja metsälenkeistä. Kotona Paavon laumaan kuuluu kaksi Manchesteriterrieriä, Tenho ja Tuure.

seinäjoen kaverikoira pike

Pike

Jackrusselinterrieri, narttu

Syntynyt 2014

Omistaja Mira K.

Nuuskuttaja kaikkien kaveri

Seinäjoen Kaverikoira Pinkki

Pinkki

Kääpiösnautseri, narttu

Syntynyt 2014

Omistaja Nina W.

Pinkki on iloinen kaikkien kaveri, joka rakastaa sylissä istumista ja rapsutuksia. Pinkki nauttii, kun saa paljon huomiota, kaikenikäiset käy. Pinkki osaa olla rauhallinen silloin kun niin vaaditaan mutta osaa myös irrotella. Kotona Pinkillä on oma veli Ramon leikkikaverina. Pinkki harrastaa kaverikoiratoiminnan lisäksi agilitya ja näyttelyitä.

Seinäjoen kaverikoira Pöple

Pöple

Buhund, narttu

Syntynyt 2012

Omistaja Tarja P.

Pöple on sijaluvultaan kolmas ja nuorin kaverikoirani. Ensimmäisestä kaverikoirastani on jo aika jättänyt. Pöple tykkää istuskella vieraiden sylissä ja usein tahtoo olla hieman liiankin tuttavallinen. Ennen vierailua Pöple vaihtaa kuulumiset muitten kaverikoirien kanssa hyvinkin äänekkäästi. Buhund on ulkonäöltään ja rotutyypiltään iloinen ja vilkas, silti havainnoi kuullen ja nähden kaikkea ympärillään.

Seinäjoen kaverikoira ropi

Ropi

Suomenlapinkoira, uros

Syntynyt 2008

Omistaja Sallamaria S.

Ropi on hellyyttä, rapsutuksia ja herkkuja rakastava suomenlapinkoira, joka mielellään köllähtää kainaloon ja nauttii rapsutuksista vaikka koko päivän!

Seinäjoen kaverikoira ruusa

Ruusa

Ranskanbulldoggi, narttu

Syntynyt 2015

Omistaja Kirsi K.

Ruusa on kaikkien kaveri ja oikea ilopilleri. Osaa hyvin lukea tilanteita ja sopeutua niiden mukaan. Ruusa on myös hellyydenkipeä herkkusuu ja rakastaa rapsutuksia. Ruusa nauttii kotioloissa ja metsälenkeistä yhdessä ranskis Lillin ja staffi Frodon kanssa.

Seinäjoen kaverikoira Sani

Sani

Leonberginkoira, uros

Syntynyt 2011

Omistaja Katja K.

Sani on kiltti ja lempeä "jättiläinen". Koostaan huolimatta rauhallinen Sani on kaikkien kaveri, joka rakastaa rapsutuksia ja varmasti myös jokaista rapsuttajaa. Kotosalla emäntänsä liikkeellä pitää Sanin lisäksi landseer Sissi sekä suomenpystykorva Kaira. Osansa Sanin hellyydenosoituksista saa myös talon pomo, Jaska kissa. Sanin kanssa on reissattu paljon ympäri Suomea myös näyttelyiden merkeissä.

Seinäjoen kaverikoira Selma

Selma

Karkeakarvainen mäyräkoira, narttu

Syntynyt 2010

Omistaja Maija-Liisa S.

Selma on karkeakarvainen mäyräkoira, jossa on pieneen pakettiin pakattuna suunnaton määrä tyyneyttä ja rakkautta. Neiti Selma on hyvin monipuolinen koira, joka on kotonaan niin näyttelykehässä, metsässä jäljellä kuin vierailulla mumman kyljessä. Selman näyttelyarvosteluissa mainitaan usein reipas, itsevarma esiintyminen ja kiva luonne. Selma on tarvittaessa äärimmäisen kärsivällinen ja pitkäpinnainen koiraneiti.

Seinäjoen kaverikoira Sulo

Sulo

Kultainennoutaja, uros

Syntynyt 2009

Omistaja Petra L.

Lempeä, lauhkea ja herkkäsieluinen gentlemanni, joka häntä heiluen hakeutuu rapsuteltavaksi heti tilaisuuden tullen.

Seinäjoen kaverikoira Sunnu

Sunnu

Islanninlammaskoira, narttu

Syntynyt 2008

Omistaja Heidi Hautala

Sunnu on perheen vauva edelleen vaikka ikääkin on jo tullut. Vierailuille Sunnu lähtee hyvin mielellään kun saa huomiota ja saakin kehuja kauniista nappisilmistään sekä pehmeästä turkistaan. Sunnu harrastaa myös näyttelyitä ja on Suomen muotovalio.

Tahvo

Karkeakarvainenmäyräkoira, uros

Syntynyt 2012

Omistaja Riina K.

Tahvo on alootteleva kaverikoirailija. Kotona Tahvo rentoutuu soffalla makoillen ja herkkuja nauttien. Jos hän ei saa tarpeeksi huomiota, hakee hän eteisestä kenkiä, saapaha ainaki porukan ylös soffalta.

Seinäjoen kaverikoira Taika

Taika

Hovawart, narttu

Syntynyt 2009

Omistaja Anne M.

Taika on vahtikoirarotua edustava yksilö, joka on syntynyt kaverikoiraksi!  Taika nauttii ihmisten huomiosta ja huomauttaa kyllä kuonolla tökkäämällä, mikäli rapsutus on päässyt loppumaan. Kurakelillä se hipsuttelee kukkapenkin reunuskiviä pitkin metsään, etteivät tassut likaannu. Taika on luonteeltaan luotettava ja rauhallinen. Harrastamme Taikan kanssa tottelevaisuuskokeita, agilityä ja palveluskoirajälkeä sekä uusimpana kokeiluna ralli-tokoa.

Seinäjoen kaverikoira Touho

Touho

Barbet, uros

Syntynyt 2014

Omistaja Emmi S

Seinäjoen kaverikoira Tiuhti

Tiuhti

Mittelspitz, narttu

Syntynyt 2013

Ohjaaja Venla

Tiuhti on touhukas, aktiivinen ja ystävällinen pieni koira, joka nauttii yhtä lailla reippaista metsälenkeistäkuin kaikenlaisesta puuhailusta koiratanssista aina agilityyn ja rally-tokoon. Tiuhti tulee yleensä hyvin toimeen sekä muiden koirien että erilaisten ihmistenkin kanssa. Parhaimmillaan se on kuitenkin ehkä lasten ja erityisesti nuorten käynneillä.

Seinäjoen kaverikoira Ulla

Ulla

Kultainennoutaja, narttu

Syntynyt 2009

Omistaja Mari K.

Ulla nauttii saadessaan huomiota ja rapsutuksia, tervehtii innokkaasti niin tuttuja kuin tuntemattomiakin. Ulla on kokeillut nuorempana monenlaisia harrastuksia, nykyisin toimii lähinnä lenkki- ja leikkikaverina.

 

Kaverikoiramme pilven reunalla 

Leevi

Borderterrieri, uros

Syntynyt 2003

Omistaja Sanna J.

Kaverikoirana 2015-2017

Seinäjoen kaverikoira Leevi

Niilo

Kultainennoutaja, uros

Syntynyt 2010

Omistaja Aila A.

Kaverikoirana 2017

Seinäjoen kaverikoira Niilo

Priscilla

Bichon frise, narttu

Syntynyt 2005

Omistaja Anu V.

Kaverikoirana 2013-2017

Seinäjoen kaverikoira Priscilla