Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Seinäjoen Kaverikoirat

Kaverikoiratoiminta alueella alkoi vuonna 2006, kun neljä koirakkoa kävivät Kennelliiton koulutuksen ja perustivat toimintaryhmän Lakeuden Kaverikoirat. Nimestä luovuttiin syyskuussa 2015 ja otettiin käyttöön Seinäjoen Kaverikoirat.

Seinäjoen toimintaryhmä on kasvanut jatkuvasti, vuoden 2018 aloitti 44 koiraa ja 44 ohjaajaa. Muutama ohjaaja on koiraton ja joillakin on toiminnassa kaksi koiraa. Koirien rotukirjo on ryhmässä todella laaja. Edustettuna eri rotuja on vähän alle 30, lisäksi mukana on monirotuisia koiria. Kaikenkarvaisia ja kokoisia ystävällisiä koiria tarvitaan, myös karvattomia

Seinäjoen Kaverikoira Alli työssään.Seinäjoen Kaverikoira Alli työssään.

Uudet koirakot toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi mukaan ryhmään. Varsinkin Peräseinäjoelle ja Ylistaroon toivotaan lisää koirakkoja, jotta vierailuja voidaan toteuttaa paremmin myös siellä.

Vuonna 2017 Seinäjoen kaverikoirat vierailivat 32 kohteessa, joissa vierailuja oli yhteensä 93. Asiakaskohtaamisia vuoden aikana näillä vierailuilla oli yli 1300. Lisäksi melkein parissa kymmenessä yleisötapahtumassa kohtaamisia kertyi vuoden aikana lukemattomia. Jokainen kohtaaminen kaverikoiran kanssa on hyvän mielen sävyttämä.

 

Tutustu Seinäjoen Kaverikoiriin ja vierailukohteisiin!

 

 

Seinäjoen Kaverikoirien yhteyshenkilö

Eeva Ojala
seinajoki@etelapohjanmaankaverikoirat.fi
045 691 6800