Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Seinäjoen Kaverikoirat

Kaverikoiratoiminta alueella alkoi vuonna 2006, kun neljä koirakkoa kävivät Kennelliiton koulutuksen ja perustivat toimintaryhmän Lakeuden Kaverikoirat. Nimestä luovuttiin syyskuussa 2015 ja otettiin käyttöön Seinäjoen Kaverikoirat.

Seinäjoen toimintaryhmä on kasvanut jatkuvasti, vuoden 2019 aloitti 48 koiraa ja 45 koiraohjaajaa. Muutama ohjaaja on koiraton ja joillakin on toiminnassa kaksi koiraa. Koirien rotukirjo on ryhmässä todella laaja. Edustettuna eri rotuja on noin 30, lisäksi mukana on monirotuisia koiria. Kaikenkarvaisia ja kokoisia ystävällisiä koiria tarvitaan, myös karvattomia

Iloa kaverikoirasta. Seinäjoen Kaverikoira Daisy työssään.Iloa kaverikoirasta. Seinäjoen Kaverikoira Daisy työssään.

Uudet koirakot toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi mukaan ryhmään. Varsinkin Peräseinäjoelle ja Ylistaroon toivotaan lisää koirakkoja, jotta vierailuja voidaan toteuttaa paremmin myös siellä.

Vuonna 2018 Seinäjoen kaverikoirat vierailivat 39 kohteessa, joissa vierailuja oli yhteensä 129. Asiakaskohtaamisia vuoden aikana näillä vierailuilla oli lähes 1700. Lisäksi yli kahdessakymmenessä yleisötapahtumassa kohtaamisia kertyi vuoden aikana lukemattomia. Jokainen kohtaaminen kaverikoiran kanssa on hyvän mielen sävyttämä.

 

Tutustu Seinäjoen Kaverikoiriin ja vierailukohteisiin!

 

 

Seinäjoen Kaverikoirien yhteyshenkilö

Eeva Ojala
seinajoki@etelapohjanmaankaverikoirat.fi
045 691 6800