Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Järviseudun Kaverikoirat

Järviseudun Kaverikoirien toiminta-alueeseen kuuluvat Alajärvi, Vimpeli, Soini, Lappajärvi ja Evijärvi. Toimintaryhmässä on 26 koirakkoa. 

 

Vierailukohteet

 

 

 

Järviseudun Kaverikoirien yhteyshenkilö

Niina Rintala

kaverikoirat.jarviseutu@gmail.com 

 

Kaverikoirat

Ella

Tiibetinspanieli, narttu

Syntynyt 2015

Ohjaaja Kaija H

Ella on iloinen ja ihmisrakas. Se viihtyy niin lenkillä kuin sohvallakin.

Goldi

Kleinspitz, narttu

Syntynyt 2017

Ohjaaja Kirsi N

Goldi on iloinen ja energinen tyttö. Harrastuksena ovat kaverikoiratoiminnan ohella koiranäyttelyt ja metsälenkit. Kaikenlaiset vahtihommat kiinnostavat. Goldi on aina valmis rapsuteltavaksi ja huomionkipeä.

Hilu

labradorinnoutaja, narttu

syntynyt 2020

ohjaaja Jaana O.

Rauhallinen koira, joka tykkää rapsutuksista ja metsälenkeistä.

Järviseudun kaverikoira Kikka

Kikka

Shetlanninlammaskoira, narttu

Syntynyt 2014

Ohjaaja Minna S.

Iloinen, ilkikurinen ja ystävällinen pikkukoira, joka harrastelee lämpimikseen agilitya ja rallytokoa. Aloitti kaverikoirahommissa elokuussa 2016.

Lyyli

Englanninspringerspanieli, narttu

Syntynyt 2014

Ohjaaja Niina

Lyyli on jo aikuiseen ikään varttunut vauhtimimmi, jonka mielestä ikä on vain numero. Lyllykkä tykkää kaikista ihmisistä vauvasta vaariin. Lyyli elelee lapsiperheessä ja käy joskus emäntänsä kanssa missikisoissa, vaikka mieluiten Lyy vaan juoksentelisi metsässä etsimässä lintuja korvat lepattaen.

Mindi

Kääpiövillakoira, narttu

Syntynyt 2019

Ohjaaja Eeva K

Mindi on pirtsakka ja leikkisä kaveri, ennakkoluuloton tutustumaan uusiin asioihin ja ihmisiin. Mindi nauttii sylissä nukkumisesta ja silittelystä sekä ihmisten huomiosta.

Nana

Espanjanvesikoira, narttu

Syntynyt 2012

Ohjaaja Sanna Y-S

Nana omaa työkoiran luonteen ja tekee aina täysillä sitä, mikä on ohjelmassa. Olkoon se sitten agilityä, jäljestämistä, rally-tokoa, vesipelastusta tai rapsuteltavana olemista. Erityisenä mielenkiinnon kohteena vanhat papat, joiden syliin kiipeää enemmän kuin mielellään.

Järviseudun kaverikoira Nasu

Nasu

Tiibetinspanieli, narttu

Syntynyt 2012

Ohjaaja Jenni

Nasu on ystävällinen pieni koira, joka kaverikoiratoiminnan lisäksi harrastaa rallytokoa. Lempipuuhiin kuuluu myös loikoilu ja sohvalta käsin kylän tapahtumien seuranta.

Sipsi

Englanninspringerspanieli, narttu

Syntynyt 2019

Ohjaaja Niina

Suloinen, pitkäkorvainen Sipsi on täynnä nuoruuden energiaa ja aina valmis touhuiluun, mutta rakastaa myös pysähtyä ottamaan vastaan rapsutuksia ja haleja. Tärkeintä Sipsille on yhdessäolo emännän kanssa, mutta kaikki ihmiset ja huomio on Sipsin mielestä ihanaa. Vapaa-ajalla Sipsukka nauttii käyttää nenäänsä ja etsiä riistaa, kotona touhuta pienten lasten kanssa sekä välillä pyörähtää näyttelyissä.

Sisu

valkoinen paimenkoira, uros

syntynyt 2016

ohjaaja Merja K.
Iso koira, joka on rauhallinen ja lapsiystävällinen kaveri.

järviseudun kaverikoira taneli

 Taneli

Tiibetinspanieli, uros

Syntynyt 2015

Ohjaaja Vuokko O.

Taneli on kiltti, rapsutuksia ja ruokaa rakastava perhekoira. Suhtautuu innokkaasti uusiin ihmisiin ja tilanteisiin. Aloittanut kaverikoirana keväällä 2018.