Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Järviseudun Kaverikoirat

Järviseudun Kaverikoirien toiminta-alueeseen kuuluvat Alajärvi, Vimpeli, Soini, Lappajärvi ja Evijärvi. Toimintaryhmässä on 26 koirakkoa. 

 

Vierailukohteet

 

 

 

Järviseudun Kaverikoirien yhteyshenkilö

Soile Aarnio
jarviseutu@etelapohjanmaankaverikoirat.fi

 

 

Kaverikoirat

Järviseudun kaverikoira Frida

Frida

Karkeakarvainen mäyräkoira, narttu

Syntynyt 2012

Ohjaaja Riikka

Frida on luonteeltaan iloinen ja sympaattinen mäyräkoiranarttu, joka on kaikkien kaveri. Kaverikoirakäyntien lisäksi Fridan kanssa harrastetaan näyttelyissä käyntiä ja MEJÄä. Frida nauttii huomion kohteena olemisesta ja kotona etenkin perheen lasten seurasta ja huomiosta.

Helmi

Cavalier kingcharlesinspanieli, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Tarja V.

Helmi on iloinen ja seurallinen hännänheiluttaja, joka on aina ihmisten touhuissa mukana.

Järviseudun kaverikoira Iita

Iita

Kleinspitz, narttu,

Syntynyt 2013

Ohjaaja Marjatta

Iita on sosiaalinen ja hyväntuulinen pieni, pikimusta karvapallo. Harrastaa kaverikoiratoiminnan ohessa rally-tokokilpailuita, agilitya ja koiranäyttelyitä. Rakastaa yli kaiken lapsia ja nauttii saadessaan rapsutuksia.

Järviseudun kaverikoira Kalle

Kalle

Kiinanharjakoira, uros

Syntynyt 2013

Ohjaaja Hanna-Kaisa

Kalle on iloinen pieni koirapoika, jonka rakkautta ihmisiä kohtaan joutuu välillä jopa hieman hillitsemään. Kalle rakastaa etenkin lapsia ja huomaa heidät jo kaukaa.

Järviseudun kaverikoira Kikka

Kikka

Shetlanninlammaskoira, narttu

Syntynyt 2014

Ohjaaja Minna S.

Iloinen, ilkikurinen ja ystävällinen pikkukoira, joka harrastelee lämpimikseen agilitya ja rallytokoa. Aloitti kaverikoirahommissa elokuussa 2016.

Järviseudun kaverikoira Kössi

Kössi

Leonberginkoira, uros

Syntynyt 2015

Ohjaaja Hilja H.

Kössi on iloinen nallekarhu, joka rakastaa ihan kaikkea mahdollista ja haluaa aina olla jokaisen sitä lähestyvän kaveri, vaikka aluksi saattaakin tarvita hieman tilaa ja aikaa kerätä rohkeutta. Iloiset lapset ja vanhukset ovat Kössin lemppareita!

Järviseudun kaverikoira mimmu

Mimmu

Mittelspitz, narttu

Syntynyt 2014

Ohjaaja Marjatta U.

Vauhdikas ja iloinen hännänheiluttaja. Pienestä koostaan huolimatta rohkea ja kaikkien kaveri. Mimmun kanssa harrastetaan koiranäyttelyitä ja agilitya. Nauttii rapsutuksista ja huomiosta. Ihana luonteeltaan!

Järviseudun kaverikoira missu

Missu

Bernhardinkoira, narttu

Syntynyt 2015

Ohjaaja Amma L.

Suuri, lempeä ja rauhallinen juhannustyttö. Missu ei koskaan väsy rapsutuksiin eikä loukkaannu, vaikka sitä luultaisiin vasikaksi. Vapaa-ajallaan se tykkää samoilla metsissä, piilottaa luita ja osallistua emännän apuna arjen askareisiin ja avantouintiinkin.

Järviseudun kaverikoira Muru

Muru

Japaninpystykorva, narttu

Syntynyt 2016

Ohjaaja Soile A.

Muru kävi kaverikoira-arvioinnissa syyskuussa 2018 täytettyään kesällä 2 vuotta. Muru on pieni ja pehmeä karvapallo, joka rakastaa hyvänä pitoa ja rapsutuksia.

Nana

Espanjanvesikoira, narttu

Syntynyt 2012

Ohjaaja Sanna Y-S

Nana omaa työkoiran luonteen ja tekee aina täysillä sitä, mikä on ohjelmassa. Olkoon se sitten agilityä, jäljestämistä, rally-tokoa, vesipelastusta tai rapsuteltavana olemista. Erityisenä mielenkiinnon kohteena vanhat papat, joiden syliin kiipeää enemmän kuin mielellään.

Järviseudun kaverikoira Nasu

Nasu

Tiibetinspanieli, narttu

Syntynyt 2012

Ohjaaja Jenni

Nasu on ystävällinen pieni koira, joka kaverikoiratoiminnan lisäksi harrastaa rallytokoa. Lempipuuhiin kuuluu myös loikoilu ja sohvalta käsin kylän tapahtumien seuranta.

Järviseudun kaverikoira Pipari

Pipari

Walesinspringerspanieli, narttu

Syntynyt 2013

Ohjaaja Annikki

Pipari on aina iloinen hännänheiluttaja. Ei väsy liikkumiseen ja rakastaa metsässä juoksemista sekä nenätyöskentelyä, mutta osaa myös hyvin rauhoittua. Parhaimmillaan aikuisten ihmisten seurassa.

Järviseudun kaverikoira rymy

Rymy

Karkeakarvainen mäyräkoira, uros

Syntynyt 2016

Ohjaaja Suvi O.

Rymy on täysiverinen metsästyskoira, josta kotioloissa kuitenkin kuoriutuu kaikkia rakastava kainaloinen. Rymy on rohkea ja aina hyväntuulinen hännänheiluttaja. Parhaimmillaan Rymy on lasten seurassa.

järviseudun kaverikoira taneli

 Taneli

Tiibetinspanieli, uros

Syntynyt 2015

Ohjaaja Vuokko O.

Taneli on kiltti, rapsutuksia ja ruokaa rakastava perhekoira. Suhtautuu innokkaasti uusiin ihmisiin ja tilanteisiin. Aloittanut kaverikoirana keväällä 2018.

Järviseudun kaverikoira Venla

Venla

Japaninpystykorva, narttu

Syntynyt 2011

Ohjaaja Paula

Venla kisaa agilityssä. Vilkas, mutta ihmisten huomiota rakastava. Häntä myös heiluu helposti kun on jotain kivaa tekeillä.