Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

 

Helmikuu 2019

Viime vuoden toimintakertomus sekä vuoden 2019 toimintasuunnitelma on nyt julkaistu, käy tutustumassa!

 

 

Joulukuu 2018

Etelä-Pohjanmaan Kaverikoirien nettisivuilta löydät nyt tietoa myös E-P:n alueen Lukukoirista. Lukukoiran tehtävänä on kuunnella lukijaa ja olla läsnä. Koira ei arvostele eikä huomauttele virheistä, hitaudesta tai epäröinnistä. Koiran läsnäolo rentouttaa lukijaa ja lievittää stressiä. Tutustu Etelä-Pohjanmaan lukukoiriin ja lukukoiratoimintaan.

 

 

 

 

Tulevat tapahtumat

La 24.8.2019

Ruokakarkelot

Seinäjoki

Lakeudenpuistossa klo 11-13 välisen ajan kaverikoirat ottavat vastaan silittelyjä ja ohjaajat jakavat herkkuja silittelijöille ja heidän kotona odottaville koirille. Jaossa lisäksi toiminnan esitteitä ja erilaisia koiraoppaita.

Lue lisää Facebookista!

La 28.9. - Su 29.9.2019

Kennelliiton kaverikoirakurssi

Seinäjoki

 

La 28.9. koiraton teoriapäivä kennelpiirin toimistolla klo 10-16

Su 29.9. koirien soveltuvuusarviointi aamu- tai iltapäivän ryhmissä koirakoulu Raikun Seinäjoen hallissa

Kurssi ja koirien soveltuvuusarviointi ovat maksuttomia, eikä osallistuminen sido mihinkään. Kennelliitto kustantaa teoriapäivän tarjoilut.

Koiran soveltuvuus toimintaan arvioidaan tämän ollessa vähintään kaksi vuotta. Kurssin teoriaan voit osallistua, vaikka koirasi on muutaman kuukauden alle kaksivuotias. Erillisiä arviointitilaisuuksia järjestetään tarvittaessa myöhemmin eri paikkakunnilla.

Tutustu toimintaan täältä https://www.kennelliitto.fi/koirat/kaverikoirat

Esitietokaavakkeen palauttaneille varataan kurssipaikka. Ilmoittautuminen sulkeutuu pe 20.9.19 tai aikaisemmin, jos paikat täyttyvät.

Ota yhteyttä Etelä-Pohjanmaan kennelpiirin kaverikoiravastaava Eeva Ojala vastaava@etelapohjanmaankaverikoirat.fi puhelin 045 691 6800